Libnet.ro
UNICEF

15:45

Un nou candidat pentru alegerile prezidentiale din toamna. Cine intra in lupta pentru Cotroceni cu presedintele Iohannis, premierul Dancila si Dan Barna

B1 B1,
Un nou candidat pentru alegerile prezidentiale din toamna. Cine intra in lupta pentru Cotroceni cu presedintele Iohannis, premierul Dancila si Dan Barna

Alternativa Dreapta, o formatiune infiintata recent, care isi asuma valori de dreapta conservatoare, crestin-democrate si liberale, si-a lansat propriul candidat la alegerile prezidentiale din. continuă pe B1

Liberalii pregatesc lansarea lui Iohannis in cursa pentru alegerile prezidentiale

Liberalii se pregatesc pentru lansarea lui Klaus Iohannis in cursa pentru alegerile prezidentiale. Consiliul National al PNL se va reuni, joi, la Romexpo pentru a valida candidatura lui Klaus Iohannis si pentru.

USR a decis: DOAR alianta electorala, nu politica cu PLUS. Dan Barna nu si-a convins colegii (DOCUMENT)

Comitetul politic al USR s-a reunit, sambata, intr-o sedinta in cadrul careia s-a luat decizia formarii unei aliante electorale cu PLUS pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Membrii.

Florin Calinescu, anunt-soc cu mai putin de patru luni inainte de alegerile prezidentiale

Florin Calinescu a reintrat in politica, e presedintele Partidului Verde si vorbeste despre alegerile prezidentiale din acest an. Nu vom face alianta la alegeri, sa vedem unde stam. La prezidentiale o.

USR a decis: Alianta politica si electorala cu PLUS pentru alegerile prezidentiale (DOCUMENT)

Comitetul politic al USR s-a reunit, sambata, intr-o sedinta in cadrul careia s-a luat decizia formarii unei aliante politice si electorale cu PLUS. Alianta politica a fost acceptata cu o serie.

Ce serial turcesc incepe din toamna la Kanal D

Kanal D continua traditia serialelor de succes si vine in intampinare telespectatorilor, in aceasta toamna, cu o productie devenita un fenomen media in Turcia, Lacrimi la Marea Neagra original: Sen Anlat Karadeniz). Lacrimi la Marea Neagra a inregistrat audiente record inca de la primele episoade difuzate, a fost o adevarata revelatie pentru piata genului, atingand 40% cota de piata, in ianuarie 2018.

MINISTRUL DE EXTERNE IRANIAN: Iranul face un nou pas pe calea dezangajarii din acordul nuclear

Iranul va face un nou pas pe calea dezangajarii din acordul nuclear din 2015, a declarat, astazi, ministrul de externe iranian, Mohammad Javad Zarif, fara a da detalii, potrivit agentiei parlamentare de stiri ICANA, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )