Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ludovic Orban: Bucurestiul are probleme grave si alegerile vor dovedi faptul ca bucurestenii s-au saturat de un primar care nu face nimic pentru ei Ce spune despre un candidat unic (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban: Bucurestiul are probleme grave si alegerile vor dovedi faptul ca bucurestenii s-au saturat de un primar care nu face nimic pentru ei Ce spune despre un candidat unic (VIDEO)

Bucurestiul are probleme grave si alegerile vor dovedi faptul ca bucurestenii s-au saturat de un primar care nu face nimic pentru ei, a declarat, luni seara, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca PNL va. continuă pe B1

USR-PLUS l someaza pe premierul Ludovic Orban sa nu se lase santajat si intimidat de PSD si UDMR si sa ia decizia revenirii la alegerea primarilor n doua tururi

Alianta USR-PLUS il someaza pe premierul Ludovic Orban sa nu se lase santajat si intimidat de PSD si UDMR, care ameninta cu motiunea de cenzura, si sa ia urgent o masura pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Ei ii reamintesc lui Orban de protocolul semnat la investirea Guvernului Orban, care stipula trecerea la alegeri locale in doua tururi.

Premierul Ludovic Orban, schimbare privind pensiile magistratilor: Sustinem calculul pensiilor pe principiul contributivitatii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni dupa-amiaza, referitor la eliminarea pensiilor speciale, ca singura exceptie vizeaza pensiile de serviciu ale militarilor, nu si pensiile magistratilor. intre timp, pare ca s-a razgandit.

Premierul Ludovic Orban confirma ca pensiile nu vor mai putea fi cumulate cu salariile

Premierul Ludovic Orban s-a declarat de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul din sistemul de stat, argumentand ca nu este normal ca persoane care s-au pensionat si beneficieze de pensie si de un venit din sistemul public.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Asumarea raspunderii guvernamentale - solutia pentru abrogarea unor prevederi legislative nocive

Agenda incarcata pentru membrii Guvernului: ministrii cabinetului Orban vor aproba in urmatoarele zile doua asumari guvernamentale pentru modificarea urgenta a unor prevederi din legile justitiei si din ordonanta de urgenta 1142018.

LUDOVIC ORBAN: Asumarea raspunderii Guvernului pe doua pachete de legi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca guvernul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul vizeaza modificari ale legilor justitiei, legea plafoanelor necesara pentru bugetul pe 2020 si ordionanta privind transportul elevilor. A doua angajare de raspundere va viza abrogarea prevederilor catastrofalei OUG 114, a precizat premierul.

LUDOVIC ORBAN: Modificarea OUG 114 pe 2018 si prorogarea unor termene pe legile Justitiei vor fi incluse in asumarea raspunderii guvernamentale

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca acesta isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul vizeaza modificari ale legilor justitiei, legea plafoanelor necesara pentru bugetul pe 2020 si ordionanta privind transportul elevilor. A doua angajare de raspundere va viza abrogarea prevederilor catastrofalei OUG 114, a precizat premierul.

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA CONSTITUTIEI: Consider util sa luam in calcul reexaminarea sistemului constitutional si legislativ

Premierul Ludovic Orban a transmis, duminica dimineata, un mesaj cu prilejul Zilei Constitutiei Romaniei, prin care sustine ca schimbarile prin care a trecut societatea romaneasca, in ultimii 28 de ani, evidentiaza nevoia de imbunatatire in plan constitutional si legislativ.

Orban: Salariile demnitarilor vor fi inghetate

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica dimineata ca guvernul pe care il conduce va ingheta salariile demnitarilor la nivel aflat in plata in prezent, explicand ca aceasta masura va fi luata fie prin legea bugetului, fie prin ordonanta de urgenta.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in sedinta de Guvern, ca executivul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul include prorogarea unor termene prevazute in legile justitiei, legea plafoanelor bugetare si abrogarea ordonantei 51, pentru a permite decontarea transportului elevilor. Va urma apoi asumarea raspunderii pe abrogarea unor prevederi din OUG 114, cunoscuta si ca ordonanta lacomiei.

LUDOVIC ORBAN: Fara investitii publice sau private este foarte greu sa mentii o crestere economica

Fara investitii publice sau private este foarte greu sa mentii o crestere economica, a spus, ieri, premierul Ludovic Orban, prezent la conferinta nationala a Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii ARACO).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )