Libnet.ro
UNICEF

14:30

Rares Bogdan: Cei de la USR sa se gandeasca daca un calcul politicianist meschin e mai bun decat salvarea unei tari

Adevărul Adevărul,
Rares Bogdan: Cei de la USR sa se gandeasca daca un calcul politicianist meschin e mai bun decat salvarea unei tari

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, luni seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca USR ar trebui sa se gandeasca daca un calcul politicianist meschin este mai bun decat salvarea unei tari, referindu-se la faptul ca acest partid a anuntat ca nu va intra la guvernare decat dupa organizarea de alegeri parlamentare si a precizat ca el pledeaza pentru o mare coalitie a opozitiei si sustinerea unui candidat unic la prezidentiale. continuă pe Adevărul

Rares Bogdan ataca PNL si USR: Pentru unii, guvernarea nu e buna acum, ca risca erodarea, pentru altii, guvernarea e buna doar daca ofera falitilor posturi caldute

Intr-un editorial pentru reporterglobal. ro, europarlamentarul PNL Rares Bogdan dezvaluie amanunte hilare de la negocierile purtate intre partidele de Opozitiei si prevesteste esecul motiunii de cenzura.

Rares Bogdan: Gresim daca ne gandim ca pierdem prin intrarea la guvernare Nu am intrat in PNL sa-l salvez pe Orban

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan ii critica pe liderii USR-PLUS care nu isi asuma intrarea la guvernare, dar isi mobilizeaza membrii in privinta motiunii de cenzura ce se va mota marti in.

Radu Banciu: Rares Bogdan voia sa-i ia partidul lui Ludovc Orban, pur si simplu. Este o batalie interna intre cei doi (VIDEO)

In interiorul Partidului National Liberal PNL) s-a iscat o lupta pentru putere intre Ludovic Orban si Rares Bogdan, acesta din urma incercat sa preia controlul partidului, a precizat Radu Banciu, in cadrul.

Rares Bogdan (PNL): Ciolos va fi spulberat de Iohannis la prezidentiale. il sfatuiesc sa nu intre in lupta, ca se face de ras

Rares Bogdan, viitor europarlamentar PNL, a declarat ca liderul PLUS, Dacian Ciolos, va fi spulberat de Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, asa ca, daca nu vrea sa se faca de ras, ar fi mai bine sa nu.

Rares Bogdan, mesaj dur pentru Ciolos

Atac dur lansat de Rares Bogdan la adresa lui Dacian Ciolos. Va fi spulberat de Klaus Iohannis, sustine Rares Bogdan. Dacian Ciolos va fi spulberat de Klaus Iohannis. in fata lui Klaus Iohannis nu va lua.

Rares Bogdan, despre prezidentiale: Ciolos va fi spulberat de Iohannis, nu va lua nici 25% si il sfatuiesc prieteneste sa nu intre in lupta, pentru ca se face de ras

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a sustinut, sambata seara, la RTV, ca presedintele Klaus Iohannis nu este interesat de postul de presedinte al Consiliului European, dorind sa candideze pentru al doilea mandat de sef al statului. Rares Bogdan a sustinut, totodata, ca Dacian Ciolos este mai bine contat in sondaje decat Dan Barna, insa liderul PLUS va fi spulberat de Klaus Iohannis, intr-o eventuala competitie electorala.

Rares Bogdan, la Sinteza zilei: Ciolos si Barna trebuie sa-l sustina pe Iohannis la presedintie

Rares Bogdan explica in direct, la Sinteza zilei, ce sanse are motiunea de cenzura si care este planul PNL pentru urmatoarea perioada.

Rares Bogdan, fata in fata cu Mihai Gadea, la Sinteza zilei

Rares Bogdan explica in direct, la Sinteza zilei, ce sanse are motiunea de cenzura si care este planul PNL pentru urmatoarea perioada. Stire in curs de actualizare .

Rares Bogdan, atac dur la Opozitie inaintea motiunii de cenzura: Culmea e ca nu exista in nicio tabara o viziune unitara

Europarlamentarul PNLRares Bogdanataca durOpozitia, chiar inainte de votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului. intr-un editorial, Rares Bogdan afirma ca nu poate intelege cum unii .

Cum a cazut Rares Bogdan in dizgratia conducerii PNL

Europarlamentarul Rares Bogdan a intrat in dizgratia presedintelui PNL, Ludovic Orban, sustin surse liberale pentru Adevarul. Decizia a fost luata dupa ce in ultimele saptamani capul de lista al.

ştiri din Politica

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )