Libnet.ro
UNICEF

13:15

Rares Bogdan, primarul Capitalei? Ce spune Ilie Bolojan

Adevărul Adevărul,
Rares Bogdan, primarul Capitalei? Ce spune Ilie Bolojan

Ilie Bolojan, primarul PNL al municipiului Oradea, crede ca e necesara o coalizare a dreptei pentru Primaria Capitalei, in cazul in care alegerile vor avea loc intr-un singur tur de scrutin. Daca se va trece la doua tururi, atunci fiecare partid poate sa aiba propriul candidat, insa e bine sa nu se ajunga la cotonogeli, pentru ca apoi raman vanataile si e mai greu sa faci coalitie, sustine Ilie Bolojan, intr-un interviu pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea: Astept scuze publice din partea lui Rares Bogdan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni ca asteapta scuze publice de la europarlamentarul PNL Rares Bogdan, iar daca, in aceasta saptamana, nu observa o imbunatatire a discursului lui public ii va face plangere penala.

Rares Bogdan cere sa fie scos din sondajele PNL: Eu am spus ca nu candidez. Nu are rost sa ma masoare

Rares Bogdan cere sa fie scos din sondajele pe care vrea sa le faca PNL pentru a stabili candidatul partidului la Primaria Generala a Capitalei.

Ilie Bolojan, lectie pentru Firea. Ce solutii propune pentru traficul din Capitala. Am devenit groapa de masini a Europei

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a oferit, la Adevarul Live, cateva solutii pentru problema traficului din Bucuresti: sosea de centura cu patru benzi, pasaje subterane si supraterane, parcari la marginea orasului si transport public la standarde inalte, plus doua- trei mandate de primar.

il roaga Klaus Iohannis pe Rares Bogdan sa candideze pentru Capitala?

Dupa ce europarlamentarul PNL Rares Bogdan, unul dintre cei mai bine cotati posibili candidati ai partidului pentru primaria Capitalei a afirmat ca doar Klaus Iohannis il poate convinge sa-si asume acest rol, presedintele si-a exprimatastazi si el punctul de vedere.

Rares Bogdan spune ca nu ar vrea sa candideze la Primarie. Ce ar face daca Iohannis i-ar cere acest lucru

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan spune ca ar fi pus intr-o situatie complicata daca presedintele Klaus Iohannis i-ar cere sa candideze la Primaria Capitalei, post pe care nu-l vizeaza in acest moment.

Firea: Depun plangere pe numele lui Rares Bogdan. Sa vina cu dovadaca eu am periclitat parteneriatele strategice cu UE si SUA

Primarul Capitalei Gabriel Firea anunta ca depune plangere penala pe numele europarlamentarului PNL Rares Bogdan, despre care afirma ca a acuzat-o ca a periclitat parteneriatele strategice cu UE si SUA si ca a furat.

Ilie Bolojan, la Adevarul Live de la ora 14.00. Cum ar trebui sa fie alesi primarii: intr-un tur sau in doua?

Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, va explica, la adevarul Live, de la ora 14. 00, ce sistem electoral ar trebui implementat la alegerile locale: scrutin intr-un singur tur sau in doua tururi? Ce-si doreste PNL mai mult: alegeri anticipate sau primari alesi in doua tururi? Ar trebui sa mai finanteze Guvernul programul dedicat dezvoltarii locale - PNDL? Care e reteta pentru a schimba fata unui oras?.

Rares Bogdan, intrebat ce ar face daca Iohannis i-ar cere sa candideze la Primaria Capitalei: E singurul om care ma poate pune in situatia de a trebui sa discut acest subiect

Rares Bogdan a declarat ca s-ar afla intr-o situatie complicata daca presedintele Klaus Iohannis i-ar cere sa candideze pentru Primaria Capitalei. Europarlamentarul PNL respinge ideea unei astfel de.

Rares Bogdan ii cere lui Ludovic Orban sa-l scoata din sondajele PNL pentru Primarie

Europarlamentarul Rares Bogdan a afirmat, luni, ca nu vrea sa candideze la locale si ca ii va cere premierului Ludovic Orban sa il scoata din sondajele PNL privind propunerile pentru Primaria Capitalei.

Gabriela Firea depune plangere penala impotriva lui Rares Bogdan: Sa aduca dovezi palpabile, nu vorbe

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va depune plangere penala pe numele lui Rares Bogdan, dupa ce acesta a acuzat-o ca a periclitat parteneriatele strategice cu UE si SUA.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )