Libnet.ro
UNICEF

12:15

Senatorii PSD Claudiu Manda si Dragos Benea au demisionat din Parlament

Antena3 Antena3,
Senatorii PSD Claudiu Manda si Dragos Benea au demisionat din Parlament

Senatul a luat act, in sedinta de miercuri, de incetarea, prin demisie, a mandatelor de senatori in cazul social-democratilor Dragos Adrian Benea si Claudiu Manda. Acestia au candidat la alegerile din. continuă pe Antena3

Claudiu Manda a demisionat din Parlament

Senatorii PSD Claudiu Manda si Dragos Benea au demisionat din Parlamentul Romaniei.

Claudiu Manda si Olguta Vasilescu au primit peste 300.000 de euro ca dar de nunta

Senatorul PSD Claudiu Manda, recent ales europarlamentar, si deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, au primit ca dar de nunta peste 300. 000 de euro, iar la cununia civila au primit bunuri pentru casa in valoare de aproximativ 30. 000 de euro, potrivit declaratiei de avere, scrie Mediafax.

Miscari SURPRIZA in Senat. Cine il inlocuieste pe Claudiu Manda, care pleaca la Bruxelles, si ce functie va ocupa Mihai Fifor

Claudiu Manda a demisionat din functiile detinute in Parlament, pentru a putea prelua mandatul de europarlamentar. Senatorul PSD Nicolae Moga a fost ales miercuri, prin vot secret electronic, in plen,.

Claudiu Manda si-a actualizat declaratia de avere si si-a trecut DARUL DE NUNTA primit la casatoria cu Olguta Vasilescu: Suma este impresionanta! (FOTO, VIDEO)

Claudiu Manda si Olguta Vasilescu sutn mult mai bogati dupa nunta pe care au organizat-o in luna martie a acestui an. Cei doi politicieni au primit bunuri in valoare de 246. 400 de euro, 334. 000 lei si 5. 200 de .

Cine va ocupa locul lasat liber de Claudiu Manda in Senat

Locul lasat liber in Senat de catre Claudiu Manda, care a obtinut un mandat de europarlamentar,, va fi ocupat de catre consilierul judetean Dolj Eugen Gioanca.

Francesco Totti a demisionat din postul de director al clubului AS Roma: Nu m-au vrut niciodata. M-au exclus de la orice decizie

Fostul fotbalist Francesco Totti a anuntat, luni, ca paraseste functia de director pe care o avea in conducerea clubului AS Roma, grupare la care si-a petrecut intreaga cariera de jucator, pana la retragerea din vara anului 2017, informeaza BBC.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )