Libnet.ro
UNICEF

13:00

Tariceanu, suparat: Vad ca pe cei din Pro Romania i-a cuprins dorul de PSD

B1 B1,
Tariceanu, suparat: Vad ca pe cei din Pro Romania i-a cuprins dorul de PSD

ALDE si Pro Romania sustin acelasi candidat la prezidentiale, dar nu au aceeasi viziunein ceea ce priveste viitorul guvern. Calin Popescu Tariceanu a remarcat faptul ca pe cei din Pro Romania i-a. continuă pe B1

Tariceanu, in contradictie cu Ponta pe tema Guvernului PSD-Pro Romania-ALDE: Nu mi se pare fezabil. Iohannis nu va desemna un alt premier PSD

Calin Popescu-Tariceanu nu vede cu ochi buni posibilitatea formarii unui Guvern compus din PSD, Pro Romania si ALDE, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu va mai desemna un premier social-democrat sau care sa aiba legaturi cu acest partid.

Tariceanu ataca Pro Romania

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, da asigurari ca ALDE nu va fi inghitit de Pro Romania,.

Doi parlamentari s-au intors in PSD, dupa ce plecasera saptamana trecuta la Pro Romania

Deputatii clujeni Horia Nasra si Cornel Itu, care saptamana trecuta plecasera din PSD la Pro Romania, au revenit in PSD. Cei doi s-au reinscris in partid, in organizatia locala din Cluj.

Victor Ponta sustine o alianta PSD-PRO Romania: Dancila e istorie, sa ne asezam la masa pentru negocieri. M-am pregatit cu trei propuneri de premieri (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, joi, dupa caderea guvernului, ca este in continuare dispus la discutii si o alianta cu PSD, cu conditia ca partidul sa nu mai fie condus de Viorica.

Adrian Tutuianu dezvaluie ce vor face parlamentarii Pro Romania in ziua motiunii: Vor vota la vedere

Toti parlamentarii Pro Romania care au semnat motiunea de cenzura o vor vota joi la vedere, a declarat senatorul Pro Romania Adrian Tutuianu. Vom discuta in seara aceasta in partid despre conduita noastra.

PSD nu face alianta cu Pro Romania

Social-democratii au votat in unanimitate, vineri, la sedinta PSD, sa nu faca alianta cu Pro Romania. Stire in curs de actualizare .

PSD a decis: nu va face alianta cu Pro Romania

Social-democratii au votat in unanimitate, vineri, la sedinta PSD, sa nu faca alianta cu Pro Romania. Stire in curs de actualizare .

Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: PSD va ramane in opozitie si nu va face niciun fel de alianta cu PRO Romania (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, inainte de CEX PSD, casocial - democratii nu vor face nicio alianta cu PRO Romania, asa cum isi doreste Victor Ponta. Astfel, Dancila infirma debarcarea sa din.

Dancila: PSD va fi in opozitie si nu va face niciun fel de alianta cu Pro Romania; Acesta a fost unul dintre cele mai bune guverne din ultimii 30 de ani

Presedintele PSD Viorica Dancila a declara vineri, inainte sedinta CEx a partidului ca nu intentioneaza sa-si dea demisia din fruntea formatiunii, ca PSD va ramane in opozitie, si ca in niciun caz nu va face alianta cu Pro Romania.

Ponta spune ca multi pesedisti sunt dornici sa colaboreze acum cu Pro Romania: Am primit sute de mesaje. Toate incep cu ai avut dreptate, am fost un prost

Liderul Pro Romania, Victor Ponta a declarat, dupa caderea Guvernului Dancila, ca a pregatit trei propuneri de premier despre care sa discute cu colegii de la PSD cu care sa mearga la consultari cu presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )