Libnet.ro
UNICEF

14:30

Viziunea lui Moise Guran pentru Bucuresti si primele sale atacuri politice. Fostul jurnalist l-ar fi preferat pe Vlad Voiculescu in locul lui Nicusor Dan si reclama decizia PNL de a propune un candidat propriu

B1 B1,
Viziunea lui Moise Guran pentru Bucuresti si primele sale atacuri politice. Fostul jurnalist l-ar fi preferat pe Vlad Voiculescu in locul lui Nicusor Dan si reclama decizia PNL de a propune un candidat propriu

Moise Guran a renuntat la cariera de jurnalist si s-a inscris in USR. Cu aceasta ocazie, proaspatul politician si-a exprimat viziunea despre Bucuresti si a lansat si primele sale atacuri din noua postura. El. continuă pe B1

Barna: Sunt discutii deschise cu Moise Guran si cu alte persoane din spatiul public pentru a veni in acest proiect al Aliantei USR-PLUS

Dan Barna confirma ca Alianta USR-PLUS este in discutii cu jurnalistul Moise Guran pentru a se alatura proiectului, precizand insa ca un demers similar este angajat si cu alte persoane din spatiul public.

Alianta USR Plus vrea sa-l coopteze pe jurnalistul Moise Guran

Liderul USR, Dan Barna, a confirmat, marti, ca se poarta negocieri cu jurnalistul Moise Guran pentru.

Moise Guran politicianul, desfiintat de Moise Guran jurnalistul: Cat de mult detesta noul membru USR oamenii care lasa presa pentru politica si ce parere avea despre noul sau sef, desteptul de Barna

Alegerea lui Moise Guran de a lasa in urma jurnalismul si de a intra in USR a starnit deja primele controverse. Desi nu este primul jurnalist care imbraca haina politica, o practica deja obisnuita in.

Cine este Moise Guran si cum a ajuns cunoscut. Incredibil cu ce se ocupa sotia lui

A renuntat la jurnalism pentru politica, iar numele sau se numara printre cele mai vehiculate in aceasta perioada. Cine este Moise Guran si cum a ajuns cunoscut? Cu ce se ocupa sotia lui? Cine este Moise Guran si cum a ajuns cunoscut? Moise Guran 45 de ani), nascut in Drobeta-Turnu Severin, a absolvit Facultatea de .

Moise Guran, despre presa si politica in ultima editie Romania in direct: Cum a fost curtat de Ponta, Valcov, Ciolos Val de laude si incurajari pentru el si partid, la Europa FM Ce se intampla cu Biziday si cu emisiunea radio

Moise Guran, care miercuri a anuntat ca renunta la presa si intra in politica, a spus joi, in ultima editie a emisiunii Romania in direct pe care a realizat-o la Europa FM, ca a fost de multi ani curtat de politicieni si chemat sa isi spuna parerea pe diverse teme politice. El a reafirmat ca a acceptat sa lucreze pentru programele USR-PLUS cand a fost chemat sa ajute. Emisiunea, in care au primit un val de incurajari si laude, de la ascultatori si unii colegi, atat Guran, cat si miscarea USR-PLUS, s-a incheiat cu mesajul postului: De acum, Moise Guran va fi direct pentru Romania. UPDATE Vezi si: pozitia CJI pe tema colaborarii lui Guran cu USR si Plus, la programe ale acestor grupari.

Prima gafa a lui Moise Guran in politica. in 2015, ii acuza pe cei care lasa jurnalismul pentru un partid

In urma cu o zi, Moise Guran a facut un anunt neasteptat, la Europa FM. Vedeta postului de radio le-a adus ascultatorilor la cunostinta ca isi va incheia cariera, in calitate de jurnalist. in varsta de 45 de ani, acesta va activa in rolul de politician, vestea plecarii din presa fiind comentata si de alti .

Moise Guran renunta la jurnalism pentru politica. in ce partid s-a inscris

Moise Guran a anuntat in seara de miercuri ca va renunta la cariera sa in jurnalism, in favoarea politicii. Prezentatorul de radio, iar in trecut, si de televiziune, se va retrage definitiv din rolul sau in media, pentru a putea sa si-l asume pe cel politic. Acesta a anuntat si din ce partid politic va .

SONDAJ Moise Guran - din presa in politica, la USR(-PLUS). Cine castiga mai mult?

Jurnalistul Moise Guran de la Europa FM iese definitiv din presa pentru a-si asuma un rol politic si se alatura USR-PLUS. Pe de o parte, el a explicat ca nu exista cale de intoarcere la meseria de pana acum si ca a comentat de pe margine suficient. Pe de alta parte, el a spus, la Digi24, ca USR si PLUS i-au facut, in 2018, o oferta de a coordona campania, oferta pe care am refuzat-o, n-am considerat ca este un conflict de interese daca lucrez cu ei si din toamna lui 2018 am lucrat cu ei la programe, separat, si cu USR si cu PLUS. Sondaj HotNews. ro: Moise Guran - din presa in politica, la USR-PLUS). Cine castiga mai mult?.

MOISE GURAN RENUNTA LA CARIERA DE JURNALIST: Vreau sa ma inscriu in USR

Jurnalistul Moise Guran a anuntat, miercuri, ca a decis sa renunte definitiv la cariera de jurnalist pentru a intra in politica si a afirmat ca vrea sa se inscrie in USR.

Moise Guran, dupa participarea la sedinta USR: Daca mi se propune, voi candida si la alegerile prezidentiale

Moise Guran a declarat, miercuri seara, dupa ce a participat la o sedinta USR, intrebat daca va candida la alegerile parlamentare, ca daca i se propune, va candida si la prezidentiale. El a spus ca nu are intentia de a candida la locale din partea USR-PLUS, dar se va implica activ in campanie. Moise Guran: Am decis sa renunt definitiv la cariera de jurnalist pentru a-mi asuma un rol politic El se alatura USR-PLUS.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )