Libnet.ro
UNICEF

15:46

Batalie crancena pentru Primaria Capitalei. Posibilii candidati pentru cele sase sectoare

Antena3 Antena3,
Batalie crancena pentru Primaria Capitalei. Posibilii candidati pentru cele sase sectoare

Batalia pentru Primaria Capitalei se anunta intensa. De obicei, partidul care castiga Capitala va castiga si alegerile parlamentare. Daca in PSD si PNL, candidatii pentru cele 6 sectoare ale orasului sunt ca si stabiliti, in interiorul aliantei USR-PLUS sunt tensiuni uriase. continuă pe Antena3

Pe cine vrea sa arunce PNL in lupta pentru Primaria Capitalei

PNL face sondaje si masoara patru politicieni, pentru a vedea care are cele mai mari sanse in lupta pentru Primaria Capitalei.

Scenariu-soc in lupta pentru Primaria Capitalei

Scenariu-soc in lupta pentru primaria Capitalei: Nicusor Dan ar putea candida din partea PNL, daca nu va avea sustinerea USR - PLUS.

Gabriela Firea spune ca Florin Citu a mintit si arata ca banii de salarii pentru Primaria Capitalei nu au fost virati ieri

Primarul general Gabriela Firea a postat pe Facebook mai multe imagini ca raspuns la acuzatiile lui Florin Citu, legate de banii de salarii din Primaria Capitalei.

Vlad Voiculescu si Nicusr Dan pe primul loc in optunile pentru Primaria Capitalei

Vlad Voiculescu si Nicusor Dan, cei doi candidati propusi de PLUS, respectiv USR, pentru functia de primar al Bucurestiului, sunt la aproape la egalitate in preferintele alegatorilor din Capitala, care ar vota majoritar pentru candidatul Aliantei USR PLUS, arata o cercetare sociologica realizata la comanda PLUS.

Violeta Alexandru sustine ca PNL este obligat sa aiba un candidat propriu pentru Primaria Capitalei

Violeta Alexandru, presedintele organizatiei PNL Bucuresti, sustine ca liberalii sunt obligati sa aiba un candidat propriu la Primaria Bucuresti. Poate fi vorba despre un candidatul unic al opozitiei.

SONDAJ: Nicusor Dan ar obtine 36% din voturi pentru Primaria Capitalei. Candidatul USR-PLUS o depaseste pe Gabriela Firea

Nicusor Dan ar obtine 36% dintre voturi daca ar candida pentru functia de primar ar Capitalei din partea Aliantei USR-PLUS, potrivit rezultatelor unui sondaj prezentat de Vlad Voiculescu, sustinut de.

Paleologu: il sustin pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei, pentru ca e perseverent si lupta pentru o cauza. Greseala mare politica e ca i-au suflat partidul de sub nas (VIDEO)

Theodor Paleologu a declarat, pentru B1 TV, ca il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei deoarece este perseverent, de mai bine de zece ani se lupta pentru o cauza, iar acest lucru trebuie recunoscut.

SONDAJ. Pe cine ai vota la Primaria Capitalei? Gabriela Firea sau Ludovic Orban?

Alegeri anticipatele par destul de greu realizat asa ca se ascut sabiile pentru batalia pentru Primaria Capitalei si pentru alegerile locale.

SONDAJ. Pe cine ai vota la Primaria Capitalei? Gabriela Firea sau Vlad Voiculescu?

Alegerile prezidentiale au trecut, iar anticipatele par destul de greu realizat. Asa ca se ascut sabiile pentru batalia pentru Primaria Capitalei.

Iohannis sustine ca PNL trebuie sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, in principiu, un partid care se afla la guvernare si e si bine vazut de populatie ar trebui sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei, pentru a-si dovedi.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )