Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea, despre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu: Doua personaje tragi-comice lupta pentru adjudecarea posturii de invins al alegerilor

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu: Doua personaje tragi-comice lupta pentru adjudecarea posturii de invins al alegerilor

Primarul generalGabriela Firea a vorbit despre doi dintre posibilii candidati la alegerile locale pentru Primaria Capitalei,Nicusor DansiVlad Voiculescu. continuă pe Antena3

Orban, despre candidatul la Primaria Capitalei: ce spune despre Nicusor Dan si Rares Bogdan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca desemnarea candidatului formatiunii pentru Primaria Capitalei se va face in urma unei cercetari sociologice, in care vor fi testati potentialii candidati ai PNL. intrebat daca exclude posibilitatea sustinerii lui Nicusor Dan, Orban a spus: Din partea PNL nu poate candida decat un membru al PNL.

Sondaj privind Primaria Capitalei. Nicusor Dan, cel mai bine plasat candidat al Opozitiei. Ce procente au Rares Bogdan si Vlad Voiculescu

NIcusor Dan, candidat independent pentru Primaria Bucurestiului, a prezentat un sondaj, realizat la cererea sa, privind intentia de vot pentru functia de edil al Capitalei. Potrivit cercetarii, Nicusor Dan e cel mai bine clasat candidat al Opozitiei, contracandidatul sau din Alianta USR-PLUS, Vlad Voiculescu, fiind la mare distanta de acesta.

VIDEO Nicusor Dan a prezentat un sondaj care arata ca e mult mai bine plasat decat Vlad Voiculescu in preferintele bucurestenilor. Care sunt cifrele

Nicusor Dan a prezentat, duminica, un sondaj pe care l-a comandat si platit el, care indica faptul ca in optiunea alegatorilor este mai sus ca procente, in postura de candidat independent sustinut de Alianta USR-PLUS, comparativ cu Vlad Voiculescu, propus de PLUS, transmite Mediafax. Sondajul poate fi consultat AICI.

SONDAJ VERIFIELD: Nicusor Dan are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela Firea

Candidatul sustinut de USR Bucuresti la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a prezentat, duminica, un sondaj de opinie din care reiese ca are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela in lupta pentru functia de primar al Capitalei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Vlad Voiculescu: Firea, in disperare, stropeste strazile cu o substanta interzisa

In incercarea de a pacali senzorii care indica poluarea extrem de ridicata) din Bucuresti, Gabriela Firea ar fi inceput o campanie de stropire a carosabilului din Bucuresti cu o substanta interzisa, care scade aderenta soselelor,.

Nicusor Dan publica un sondaj in care pierde Primaria Capitalei

Independentul Nicusor Dan, sustinut de USR Bucuresti, pentru Primaria Capitalei a dat publicitatii un sondaj care are o varianta in care Gabriela Firea castiga Primaria Capitalei.

Traian Basescu, despre Gabriela Firea: Stie sa faca circ, nu administratie!. Reactia Primarului Capitalei

Traian Basescu o critica dur pe Gabriela Firea. De altfel, nu este prima data cand fostul presedinte al Romaniei se razboieste in declaratii cu primarul general al Capitalei. Traian Basescu, replici taioase la adresa Gabrielei Firea Cand a fost intrebat ce parere are despre faptul ca primarul Gabriela Firea a recomandat daca nu ne place .

MINISTRUL FINANTELOR FLORIN CITU: Gabriela Firea are banii pentru salarii in conturile primariei inca de ieri

Ministrul Finantelor Florin Citu scrie pe Facebook despre Gabriela si dramoletele ei, afirmand ca primarul Capitalei Gabriela Firea are banii pentru salarii in conturile primariei inca de joi, in replica la acuzatiile acesteia conform carora Ministerul Finantelor nu a virat banii pentru salariile angajatilor Primariei Capitalei si ai institutiilor din subordine. Florin Citu o acuza ca minte, ca a furat startul campaniei electorale si ca manipuleaza bucurestenii, relateaza News. ro.

Gabriela Firea: Avem presedinte. il rog sa convoace CSAT daca in Bucuresti se respira otrava

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat ca, daca Bucurestiul ar fi fost atat de poluat pe cat se vehiculeaza in ultima perioada, ar fi fost convocat CSAT deoarece ar reprezinta o problema de siguranta nationala, noteaza Mediafax.

Gabriela Firea: Am de gand sa candidez pentru un nou mandat la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a confirmat ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2221 seconds )