Libnet.ro
UNICEF

05:30

Gabriela Firea reactioneaza dupa anuntul privind candidatii comuni ai dreptei la Capitala: Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!! Daca nu ar fi de ras, ar fi chiar de plans!

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea reactioneaza dupa anuntul privind candidatii comuni ai dreptei la Capitala: Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!! Daca nu ar fi de ras, ar fi chiar de plans!

Gabriela Firea a reactionat pe Facebook dupa anuntul facut de PNL si USR-Plus ca vor avea candidati comuni la Capitala la alegerile locale. Firea spune ca se afla in gradina printre rosiile si ardeii din gradinita mamei cand a tot fost sunata pentru o reactie. S-a unit dreapta!! Wooooowww!!! Cine?? Partidele de dreapta!! Tare de tot!! Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!! Daca nu ar fi de ras, ar fi chiar de plans!, a scris Firea. continuă pe Hotnews

VIDEO PNL si USR-PLUS au anuntat oficial candidatii comuni la Capitala. Orban: Dreapta moderna pro-europeana s-a unit Barna: Cine nu sustine aceasta unitate a dreptei o sustine, de fapt, pe Gabriela Firea

PNL si alianta USR-PLUS si-a prezentat oficial sambata dupa-amiaza candidatii comuni la alegerile locale pentru Capitala. La Primaria Generala va fi sustinut Nicusor Dan, in timp ce la sectoare PNL si USR-PLUS si-au impartit primariile 3 la 3. Viceprimar din partea USR-PLUS va fi Vlad Voiculescu.

Gabriela Firea, prima reactie dupa alianta PNL-USR-PLUS: Dezgust pentru manipularea pe care o practica

Gabriela Firea a avut prima reactie, printr-o postare pe Facebook, dupa prezentarea candidatilor comuni PNL-USR-PLUS pentru Primaria Capitalei si primariile de sector. Actualul primar general a scris ca daca nu ar fi de ras, ar fi chiar de plans.

Gabriela Firea, prima reactie la unirea dreptei, din gradina: S-a unit dreapta!! Wow!!!! Cine??... Daca nu ar fi de ras, ar fi chiar de plans

Primarul municipiului Bucuresti, Gabriela Firea,a avut o prima reactie,dupa ce liderii PNL si USR-PLUSau anuntatca s-au inteles si vor avea candidati comuni la Primaria Capitalei si.

Gabriela Firea, acuzatii dure la Guvernul Orban: Priviti! Abuz de functie! Abuz de putere!

Gabriela Firea a acuzat PNL si pe liderul Ludovic Orban de abuz de putere si de incredere, dupa ce liberalii s-au intalnit cu reprezentantii USR si PLUS chiar intr-o sala a Guvernului pentru a negocia candidaturile la Primaria Capitalei.

Gabriela Firea demasca planul ascuns al Guvernului: intr-o saptamana am realizat aproape 2.000 de teste si au iesit pozitive doar

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vine cu informatii noi care pun la indoiala bilantul prezentat pana acum de autoritati. Aceasta afirma ca numarul persoanelor infectate declarate ar putea fi fals, intrucat rezultatele testarilor finantate de primarie arata o alta cifra a persoanelor infectate. Tara noastra este pe o harta neagra a turismului Gabriela Firea critica dur .

GABRIELA FIREA: Suntem notificati ca pe data de 3 august conturile Primariei Capitalei vor fi blocate in totalitate

Gabriela Firea a anuntat, la inceputul sedintei de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), ca a primit o notificare potrivit careia pe 3 august vor fi blocate complet conturile Primariei Capitalei, daca nu va fi platita suma de 115 milioane de euro avocatilor familiei Constanda sau Primaria sa accepte darea in plata a unei suprafete de teren de 15. 000 de metri patrati din Cartierul Francez. Primarul general a adaugat ca pe ordinea de zi a sedintei se afla si rectificarea bugetara, scrie news. ro.

Gabriela Firea: Vlad Voiculescu, nepotul unchiului, se pregateste sa vina pe turnanta la Capitala. Cu lupul paznic la oi, sa ne asteptam la privatizarea sistemului de sanatate, la contracte pentru firme de casa si tarife pentru cei cu venituri mari

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, sustine ca Palatul Victoria a fost pangarit pentru ca acolo au fost chemati politicienii care nu au altceva de planificat decat sa dea tunuri in.

Robert Negoita, despre Gabriela Firea: Se pregatea sa-si faca partid, imi spunea mie sa mergem impreuna pe un alt drum, ca nu se mai poate in PSD

Robert Negoita a declarat, joi seara, ca edilul Capitalei a vrut sa-si faca propriul partid, inainte de alegerile prezidentiale din 2019, cand Gabriela Firea intrase in conflict cu Liviu Dragnea. Mai mult,.

Anunt important de la Gabriela Firea: Alocam 550.000 de euro pentru acest proiect

Gabriela Firea vine cu vesti uriase pentru bucuresteni. Primarul Captiale anunta faptul ca vor fi achizitionate inca 5 aparate PCR si 7 extractoare, ceea ce va insemna dublarea capacitatii de testare in Capitala de la 800 de teste pe zi la 1600 de teste pe zi.

Amenintare cu bomba la Primaria Capitalei, Gabriela Firea acuza interese in jurul afacerii Costanda: Trebuie sa platim de unde nu avem 115 milioane de euro sau sa dam in plata un teren din Cartierul Francez (VIDEO)

Conturile Primariei Capitalei vor fi blocate in totalitate in 3 august, iar primarul general Gabriela Firea a tras un nou semnal de alarma si sustine ca se incearca transformarea Bucurestiului intr-un .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )