Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inflatie de candidati pentru Primaria Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inflatie de candidati pentru Primaria Capitalei

Febra alegerilor locale ce se vor desfasura in 27 septembrie pare sa ii fi cuprins pe toti politicienii care, in acest moment, in sondajele de opinie, sunt creditati cu sanse minime sa revina in Parlament in urma alegerilor generale din luna decembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Medicul Ioan Sirbu este candidatul sustinut de Alianta Pro Bucuresti 2020 pentru Primaria Capitalei: Ce propuneri au anuntat Robert Negoita si Victor Ponta pentru primariile de sector (VIDEO)

Alianta Pro Bucuresti 2020, formata de Robert Negoita si Victor Ponta, si-a anuntat miercuri candidatii pentru Primaria Generala a Capitalei si primariile de sector. Pentru functia de edil general al.

Victor Ponta: Pro Romania poate fi a treia cale in Bucuresti. Ioan Sirbu e un candidat serios pentru Primaria Capitalei si stie administratie (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca Alianta Pro Bucuresti 2020, pe care o formeaza alaturi de primarul Sectorului 3, Robert Negoita, il propune candidat la Primaria.

E oficial. Traian Basescu candideaza la Primaria Capitalei. Anuntul total neasteptat

Traian Basescu se intoarce in prim planul politicii din Romania, dupa ce a s-a aflat ca se arunca in lupta pentru Primaria Capitalei. Fostul presedinte al Romaniei este candidatul oficial al Partidului Miscarea Populara. Traian Basescu este candidatul oficial al PMP pentru Primaria Capitalei Cel care a facut anuntul a fost chiar presedintele formatiunii politice, .

Surse: Cine ar putea candida in locul lui Traian Basescu la Primaria Capitalei

Liberalul Dan Cristian Popescu, sacrificat de Ludovic Orban in cursa pentru Primaria Sectorului 2, ar putea candida pentru Primaria Capitalei din partea PMP, sustin surse politice pentru Adevarul. Pe de alta parte, surse din conducerea PMP sustin ca Basescu e prima optiune, Popescu fiind mai degraba o varianta pentru Primaria Sectorului 2.

Surpriza de proportii la Primaria Capitalei. Un fost ministru intra in lupta cu Firea si Nicusor Dan

Surpriza de proportii la Primaria Capitalei. Ilan Laufer, un politician controversat, si-a anuntat candidatura la alegerile locale din 27 septembrie. Mai exact, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri al guvernului Tudose va intra in lupta pentru fotoliul de la Primaria Capitalei.

UNDOR, partidul infiintat de fosti membri USR, isi anunta sustinerea pentru Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Uniunea Nationala pentru Democratie, Omenie, Respect UNDOR), partid infiintat de fosti membri USR, isi anunta sustinerea pentru Nicusor Dan la Primaria Capitalei. alaturi de PNL si de Alianta USR PLUS, pentru a contribui in mod activ la trimiterea Gabrielei Firea in irelevanta politica pe care o merita, conform news. ro.

Nicusor Dan spera ca macar o parte din electoratul PMP sa-l sustina pe el: Sa voteze util la Primaria Capitalei si sa aleaga Miscarea Populara la Consiliul General, cum e logic (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca aceste trei partide si PMP nu au putut sa ajunga la un acord pentru sustinerea unor.

Traian Basescu a decis! Va candida sau nu la Primaria Capitalei? Anuntul de ultima ora

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat marti ca Traian Basescu va fi candidatul partidului la Primaria Capitalei. De asemenea, acesta a criticat decizia PNL si USR-PLUS de a exclude de la negocierile pentru Bucuresti partidul pe care il conduce: Ca va pierde Nicusor este meritul USR.

Gabriela Firea, prima reactie referitoare la candidatura lui Tariceanu la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a reactionat dupa ce a aflat ca presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si-a anuntat candidatura la Primaria Capitalei.

Adevaratele mize ale candidaturii lui Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu la Primaria Capitalei

Nume sonore de pe scena politica si-au anuntat intentia de a candida la Primaria Capitalei. Nicusor Dan, Gabriela Firea, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanusi la un moment dat, chiar si Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )