Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ludovic Orban, despre alegerile locale: Cercetam posibili candidati, membri si nemembri PNL

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre alegerile locale: Cercetam posibili candidati, membri si nemembri PNL

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat luni ca partidul sau testeaza posibili candidati pentru Primaria Capitalei atat din interiorul partidului, cat si din afara lui, urmand sa castige cel mai bine plasat in sondajele liberalilor. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre locale: Cercetam posibili candidati, membri si nemembri PNL

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat luni ca partidul sau testeaza posibili candidati pentru Primaria Capitalei atat din interiorul partidului, cat si din afara lui, urmand sa castige cel mai bine plasat in sondajele liberalilor.

Ludovic Orban, despre reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda: Mie imi este clar ca nu o sa mearga cu chinezii Vom vedea cu ce partener

Statul roman va renunta la parteneriatul cu o firma chineza, vechi de aproape cinci ani, pentru construirea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda. Mie imi este clar ca nu o sa mearga cu chinezii . ) Vom vedea cu ce partener vor fi facute reactoarele). Este vorba de partener si finantare, a spus premierul Ludovic Orban intr-un interviu acordat HotNews. ro. Ludovic Orban a precizat ca toate investitiile in domeniul energetic din Romania vor depinde de acum inainte de green deal, acordul verde european. Orban: Autostrazile Comarnic- Brasov si Sibiu-Pitesti pot fi realizate in cinci ani, daca ramane PNL la guvernare Comarnic- Brasov ar putea fi facuta cu bani de la buget, iar pentru Tg Mures- Iasi vor fi cerute fonduri europene .

Ludovic Orban, despre vanzarea de catre Exxon a afacerii din Marea Neagra: Ce putem face noi? Putem sa gasim o solutie pentru a impiedica o decizie care sa nu ne convina

Premierul Ludovic Orban spune ca in cazul in care nu va putea sa-si vanda participatia din proiectul de la Marea Neagra la un pret convenabil, Exxon Mobil ar putea sa ramana. Sansele nu sunt foarte mari, a adaugat premierul intr-un interviu acordat HotNews. ro. Orban a mai spus ca Romania poate gasi o solutie care sa impiedice o decizie care sa nu-i convina.

Ludovic Orban, despre functionarii publici: Concursul va fi unica modalitate de ocupare a posturilor Sistemul de evaluare trebuie informatizat Circulatia documentelor sa fie strict pe reteaua de intranet

Este varza sistemul carierei functionarului, a declarat premierul Ludovic Orban in cadrul unui interviu acordat HotNews. ro. Acesta a spus ca obiectivul principal este imbunatatirea legislatiei privitoare la ocuparea functiilor publice, astfel incat concursul sa fie unica modalitate de ocupare a unui post, fie el de executie sau de conducere. Premierul a mai spus ca trebuie imbunatatite si prevederile legate de gestiunea carierei functionarului public. Avem doar trei trepe in carierea functionarului public. in alte sisteme sunt 9 trepte ierarhice, a spus Orban.

Premierul Ludovic Orban, despre scutirea de impozit pentru IT-isti: Tratamentul fiscal egal al cetatenilor si firmelor este un obiectiv al guvernarii noastre

Premierul Ludovic Orban sustine in continuare renuntarea la scutirea de impozit pe venit acordata in prezent unor categorii de angajati din domeniul IT. Tratamentul fiscal egal al cetatenilor si al firmelor reprezinta un obiectiv al guvernarii noastre, a declarat premierul, intr-un interviu live la HotNews. ro. Cat ar aduce renuntarea la scutire la bugetul de stat potrivit ANIS).

Ludovic Orban, despre guvernarea PSD: Au inventat astia de dinainte o hiperbirocratie care impiedica absorbtia de fonduri europene (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, luni, in debutul sedintei de Guvern, ministrului Fondurilor Europene, Marcel Bolos, sa pregateasca procesulde simplificare a procedurilor de.

Klaus Iohannis: Eu imi doresc ca Ludovic Orban sa ramana prim-ministru Presedintele, despre anticipate si propunerea PSD privind guvernul de uniune nationala

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat ca atat Palatul Cotroceni, cat si Victoria isi doresc declansarea de alegeri anticipate, dar chiar si asa a precizat ca nu a discutat cu premierul Ludovic Orban despre po.

PNL isi definitiveaza strategia pentru locale pana in 1 martie. Orban: Facem un sondaj foarte amplu si foarte serios Cercetam atat posibili candidati din partid, cat si din afara (VIDEO)

Consiliul National al PNL se reuneste, in 2 februarie, orele 11. 00, pentru o dezbaterea asupra strategiei pentru alegerile locale. Candidatul pentru Primaria Capitalei, cat si cei pentru celelalte municipalitati.

Orban a stabilit termenul-limita pentru desemnarea candidatilor PNL pentru alegerile locale

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, sustine ca toti candidatii de primar ai formatiunii politice vor fi desemnati pana la 1 martie. El a mentionat ca pentru Bucuresti va fi realizat un sondaj de opinie amplu, in cadrul caruia vor fi testati posibili candidati din partid si din afara acestuia.

Planul liberalilor pentru alegerile locale

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat luni ca partidul sau testeaza posibili candidati pentru Primaria Capitalei atat din interiorul partidului, cat si din afara lui, urmand sa castige cel mai bine plasat in sondajele liberalilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )