Libnet.ro
UNICEF

09:15

LUDOVIC ORBAN: 1 martie - termen limita pentru desemnarea candidatilor de primari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: 1 martie - termen limita pentru desemnarea candidatilor de primari

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, spune ca toti candidatii de primar ai formatiunii politice vor fi desemnati pana la 1 martie. El a mentionat ca pentru Bucuresti va fi realizat un sondaj de opinie amplu, in cadrul caruia vor fi testati posibili candidati din partid si din afara acestuia, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Termen limita pentru desemnarea candidatilor PNL la alegerile locale, 1 martie

Candidatii PNL la alegerile locale vor fi desemnati pana in data de 1 martie, a anuntat luni liderul liberalilor, Ludovic Orban, care a precizat ca pentru Bucuresti vor fi efectuate sondaje atat la nivelul sectoarelor, cat si al intregii capitale.

Orban a stabilit termenul-limita pentru desemnarea candidatilor PNL pentru alegerile locale

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, sustine ca toti candidatii de primar ai formatiunii politice vor fi desemnati pana la 1 martie. El a mentionat ca pentru Bucuresti va fi realizat un sondaj de opinie amplu, in cadrul caruia vor fi testati posibili candidati din partid si din afara acestuia.

Premierul Ludovic Orban, despre scutirea de impozit pentru IT-isti: Tratamentul fiscal egal al cetatenilor si firmelor este un obiectiv al guvernarii noastre

Premierul Ludovic Orban sustine in continuare renuntarea la scutirea de impozit pe venit acordata in prezent unor categorii de angajati din domeniul IT. Tratamentul fiscal egal al cetatenilor si al firmelor reprezinta un obiectiv al guvernarii noastre, a declarat premierul, intr-un interviu live la HotNews. ro. Cat ar aduce renuntarea la scutire la bugetul de stat potrivit ANIS).

Motiunea de cenzura a PSD: cand ar putea sa fie demis guvernul lui Ludovic Orban

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminica, ca au fost stranse 115 semnaturi pentru a depune motiunea de cenzura, dupa asumarea raspunderii Guvernului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Cand ar putea sa fie demis guvernul lui Ludovic Orban? Motiunea de cenzura a PSD: cand ar putea sa fie demis guvernul .

Ar fi bine ca Ludovic Orban sa candideze la Primaria Bucuresti? Cum a raspuns presedintele Klaus Iohannis

Ludovic Orban, candidat la Primaria Capitalei? Presedintele Klaus Iohannis declara ca Orban e potrivit pentru functia detinuta in prezent si sustine ca nu i se pare util sa se mearga pe un scenariu cu candidatura Orban pentru Primaria Bucuresti.

LUDOVIC ORBAN: Alocatiile copiilor si pensiile publice vor creste, daca exista resurse financiare

Guvernul nu detine resursele financiare pentru a dubla alocatiile copiilor, de la 1 august, si pentru a majora punctul de pensie cu 40%, de la 1 septembrie, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, intr-un interviu acordat site-ului hotnews. ro. Desi saptamana trecuta, cabinetul Orban a aprobat o ordonanta de urgenta prin care amana pana la 1 august aplicarea legii 142020, prin care au fost dublate alocatiile copiilor, premierul sustine ca majorarea va avea loc doar daca vor exista in buget sumele necesare.

Ludovic Orban, despre reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda: Mie imi este clar ca nu o sa mearga cu chinezii Vom vedea cu ce partener

Statul roman va renunta la parteneriatul cu o firma chineza, vechi de aproape cinci ani, pentru construirea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda. Mie imi este clar ca nu o sa mearga cu chinezii . ) Vom vedea cu ce partener vor fi facute reactoarele). Este vorba de partener si finantare, a spus premierul Ludovic Orban intr-un interviu acordat HotNews. ro. Ludovic Orban a precizat ca toate investitiile in domeniul energetic din Romania vor depinde de acum inainte de green deal, acordul verde european. Orban: Autostrazile Comarnic- Brasov si Sibiu-Pitesti pot fi realizate in cinci ani, daca ramane PNL la guvernare Comarnic- Brasov ar putea fi facuta cu bani de la buget, iar pentru Tg Mures- Iasi vor fi cerute fonduri europene .

Rares Bogdan ii cere lui Ludovic Orban sa-l scoata din sondajele PNL pentru Primarie

Europarlamentarul Rares Bogdan a afirmat, luni, ca nu vrea sa candideze la locale si ca ii va cere premierului Ludovic Orban sa il scoata din sondajele PNL privind propunerile pentru Primaria Capitalei.

Ludovic Orban, despre vanzarea de catre Exxon a afacerii din Marea Neagra: Ce putem face noi? Putem sa gasim o solutie pentru a impiedica o decizie care sa nu ne convina

Premierul Ludovic Orban spune ca in cazul in care nu va putea sa-si vanda participatia din proiectul de la Marea Neagra la un pret convenabil, Exxon Mobil ar putea sa ramana. Sansele nu sunt foarte mari, a adaugat premierul intr-un interviu acordat HotNews. ro. Orban a mai spus ca Romania poate gasi o solutie care sa impiedice o decizie care sa nu-i convina.

Razvan Cuc ii da replica lui Ludovic Orban, in scandalul pentru lipsa autostrazilor. Cine minte?

Fostul ministru Razvan Cuc ii da replica premierului Ludovic Orban, care a declarat, intr-un interviu, casuspendarea finantarii de la Comisia Europeana pentru Sibiu-Pitesti este o minciuna gogonata a fostului ministru al Transporturilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )