Libnet.ro
UNICEF

14:01

Nicusor Dan propune o campanie electorala preliminara cu sondaje de opinie pentru desemnarea unui candidat comun al opozitiei la Primaria Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan propune o campanie electorala preliminara cu sondaje de opinie pentru desemnarea unui candidat comun al opozitiei la Primaria Capitalei

Nicusor Dan a declarat, sambata, in contextul in care va fi cel mai probabil desemnat drept candidat la Primaria Capitalei din partea USR, ca propune o campanie electorala preliminara pentru Primaria Bucuresti, dezbateri intre candidati si sondaje de opinie care sa indice candidatul cu cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabrielei Firea. Acesta a mai propus un acord politic intre partidele de opozitie. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan propune un calendar pentru stabilirea unui candidat pentru Primaria Capitalei: Am discutat pana acum cu USR, cu PNL si mai putin cu PLUS (VIDEO)

Nicusor Dan a propus, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, un calendar pentru stabilirea unui candidat comun al opozitiei pentru Primaria Capitalei. Candidatul independent care, cel mai probabil, va.

Nicusor Dan propune un calendar pentru stabilirea unui candidat comun la Primaria Capitalei

ACTUALIZARE - Dumitru Dobrev: Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei.

PNL il acuza pe un primar PSD-ist al Capitalei ca isi face campanie electorala cu bani publici

PNL il acuza pe primarul sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, ca isi face campanie electorala d.

Nicusor Dan: Daca vor continua in ritmul actual, inlocuirea conductelor uzate din Bucuresti va dura 100 de ani

Nicusor Dan, candidatul sustinut de USR pentru Primaria Capitalei, a declarat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca va continua in ritmul de acum, inlocuirea conductelor vechi ale retelei de.

Oficial. Nicusor Dan este candidatul USR Bucuresti la Primaria Capitalei

Presedintele interimar al USR Bucuresti, Dumitru Dobrev, a anuntat, sambata, ca deputatul independent Nicusor Dan a fost validat pentru a candida la Primaria Capitalei din partea filialei, transmite Mediafax.

Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei

Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, a declarat presedintele interimar al organizatiei, Dumitru Dobrev. Prin votul delegatilor, vot secret, a.

Nicusor Dan, desemnat candidat la Primaria Capitalei din partea USR Bucuresti

Deputatul Nicusor Dan a fost desemnat, sambata, drept candidat al filialei USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, informeaza G4 Media. Anuntul a fost facut de presedintele interimar al.

Nicusor Dan, desemnat candidat pentru Primaria Capitalei de catre USR Bucuresti: USR a demonstrat astazi ca este cel mai democratic partid din Romania - UPDATE

Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, a declarat presedintele interimar al organizatiei, Dumitru Dobrev.

Nicusor Dan: Bucurestiul este intr-o situatie disperata. E nevoie de o conlucrare a fortelor de opozitie impotriva administratiei Firea-PSD (VIDEO)

Nicusor Dan a declarat sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca, in acest moment, Bucurestiul se afla intr-o situatie disperata, si a subliniat ca este nevoie de o conlucrare a fortelor de.

USR Bucuresti isi alege candidatul la Primaria Capitalei: Nicusor Dan sau Dragos Dragoteanu

Candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei urmeaza sa fie stabilit sambata, in cadrul Conferintei municipale, care se reuneste incepand cu ora 10,00. Cei doi inscrisi in cursa sunt Nicusor Dan si Dragos Dragoteanu. Tot sambata, dar in cursul dupa-amiezii, vor incepe si alegerile pentru noua conducere a organizatiei USR Bucuresti, urmand sa fie desemnati atat presedintele, cat si membrii Biroului Municipal, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )