Libnet.ro
UNICEF

07:15

Orban, despre candidatul la Primaria Capitalei: ce spune despre Nicusor Dan si Rares Bogdan

Adevărul Adevărul,
Orban, despre candidatul la Primaria Capitalei: ce spune despre Nicusor Dan si Rares Bogdan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca desemnarea candidatului formatiunii pentru Primaria Capitalei se va face in urma unei cercetari sociologice, in care vor fi testati potentialii candidati ai PNL. intrebat daca exclude posibilitatea sustinerii lui Nicusor Dan, Orban a spus: Din partea PNL nu poate candida decat un membru al PNL. continuă pe Adevărul

SONDAJ. Pe cine ati vota la Primaria Capitalei? Firea, Voiculescu, Dan sau Bogdan?

Mai sunt doar sase luni pana la alegerile locale. Partidele inca isi cauta pariurile castigatoare.

Orban, despre candidatura sa la Primaria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca nu a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre o candidatu.

Orban neaga orice discutie cu Iohannis despre o candidatura pentru Primaria Capitalei: E o minciuna gogonata. Au vrut sa-si creasca traficul cu fake news

Premierul Ludovic Orban a dezmintit faptul ca ar fi avut vreo discutie cu Klaus Iohannis pe tema candidaturii sale pentru functia de primar general. Liderul PNL a catalogat stirile pe acest subiect drept fake news.

Nicusor Dan si Vlad Voiculescu, in lupta pentru poll-position la functia de primar al Capitalei

Bucurestenii ar vota candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei in defavoarea candidatului PSD, potrivit datelor unui sondaj prezentat de Vlad Voiculescu, candidatul sustinut de partidul lui Dacian Ciolos.

Paleologu: il sustin pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei, pentru ca e perseverent si lupta pentru o cauza. Greseala mare politica e ca i-au suflat partidul de sub nas (VIDEO)

Theodor Paleologu a declarat, pentru B1 TV, ca il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei deoarece este perseverent, de mai bine de zece ani se lupta pentru o cauza, iar acest lucru trebuie recunoscut.

Nicusor Dan, despre alegerile din Capitala: Eu sunt optimist ca vom avea acel candidat unic al Opozitiei. Altfel, exista riscul real ca Firea sa obtina al doilea mandat (VIDEO)

Nicusor Dan nu exclude pe varianta ca vom avea, pana la urma, alegeri locale in doua tururi. Pe de alta parte, daca se va mentine actualul sistem, el este increzator ca partidele de Opozitie din Bucuresti.

NICUSOR DAN: Gabriela Firea a esuat in reducerea poluarii din Capitala

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este vinovata pentru gradul actual de poluare a aerului din municipiul Bucuresti, a afirmat, ieri, deputatul independent Nicusor Dan, cel care isi doreste sa devina candidat unic al dreptei politice pentru Primaria municipiului Bucuresti.

Lupta pentru Capitala: PNL alege intre Rares Bogdan si Nicusor Dan - Surse

PNL insista pentru candidat propriu la alegerile pentru Primaria Capitalei, insa si Nicusor Dan e o varianta, sustin surse politice pentru Adevarul. Varianta sustinerii lui Vlad Voiculescu este, momentan, exclusa, ca urmare a atacurilor PLUS la adresa guvernarii PNL.

Scenariu-soc in lupta pentru Primaria Capitalei

Scenariu-soc in lupta pentru primaria Capitalei: Nicusor Dan ar putea candida din partea PNL, daca nu va avea sustinerea USR - PLUS.

Ludovic Orban, despre o posibila candidatura la Primaria Capitalei: O minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca informatia aparuta in spatiul public potrivit careia presedintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut sa candideze la Primaria Capitalei este o minciuna gogonata, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )