Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban, despre posibilitatea unor candidati comuni PNL-USR-PLUS la locale: Am convenit ca, punctual, unde e o disponibilitate de cooperare, noi vom accepta aceasta disponibilitate de cooperare (VIDEO)

B1 B1,
Orban, despre posibilitatea unor candidati comuni PNL-USR-PLUS la locale: Am convenit ca, punctual, unde e o disponibilitate de cooperare, noi vom accepta aceasta disponibilitate de cooperare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca liberalii vor accepta, in situatii punctuale, disponibilitatea USR si PLUS de a coopera cu PNL la alegerile locale, acolo unde aceasta disponibilitate se va manifesta si din pa. continuă pe B1

Va fi sau nu o criza economica in Romania, in 2020? Ce spune Ludovic Orban despre pensii

Premierul Ludovic Orban nu crede ca va exista o criza economica. El ii asigura pe romani ca nu exista motive reale de ingrjorare intrucat spera chiar ca masurile Guvernului sa contribuie la o crestere economica. Ludovic Orban da asigurari ca romanii nu vor traversa o noua criza economica si i-a asigurat pe varstinci ca pensiile .

Ciolos spune ca a discutat cu Orban despre alegerile anticipate: I-am explicat ca toata lumea are de pierdut daca prelungim aceasta agonie

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca a discutat cu premierul Ludovic Orban despre alegerile anticipate. incerca sa-mi explice ca e un lucru greu de realizat, insa i-am explicat ca toata lumea are de pierdut daca prelungim aceasta agonie, afirma Ciolos.

Europenii se tem de efectele schimbarii climatice mai mult decat de pierderea slujbei sau de posibilitatea unor atacuri teroriste (Sondaj)

Aproape jumatate dintre europeni sunt ingrijorati in legatura cu fenomenul schimbarii climatice, mai mult decat in legatura cu pierderea slujbei sau cu posibilitatea unui atac terorist, potrivit unui studiu realizat de European Investment Bank EIB), in timp ce legislatorii europeni au declarat urgenta climatica, scrie CNA.

LUDOVIC ORBAN DESPRE MODIFICARILE IN DOMENIUL JUSTITIEI: Este fundamental ca aceste modificari sa treaca cu orice risc

Premierul Ludovic Orban spune ca modificarile pe care Guvernul vrea sa se le aduca in domeniul justitiei prin asumarea raspunderii sunt necesare pentru ca, altfel, activitatea instantelor ar urma sa fie paralizata.

Orban, despre schimbarea lui Toader din functia detinuta in Comisia de la Venetia: Ne-am gandit la acest lucru. Se plange degeaba deocamdata

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul nu a facut inca niciun demers privind schimbarea lui Tudorel Toader din pozitia de reprezentant al Romaniei in Comisia de la Venetia, dar ca iau in calcul aceasta posibilitate.

Ce spune premierul Ludovic Orban despre o criza economica in Romania

Premierul Ludovic Orban este de parere ca nu vom avea o criza economica in anul 2020, deoarece spera ca masurile Guvernului sa aduca crestere econmica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )