Libnet.ro
UNICEF

19:32

Orban a stabilit termenul-limita pentru desemnarea candidatilor PNL pentru alegerile locale

Adevărul Adevărul,
Orban a stabilit termenul-limita pentru desemnarea candidatilor PNL pentru alegerile locale

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, sustine ca toti candidatii de primar ai formatiunii politice vor fi desemnati pana la 1 martie. El a mentionat ca pentru Bucuresti va fi realizat un sondaj de opinie amplu, in cadrul caruia vor fi testati posibili candidati din partid si din afara acestuia. continuă pe Adevărul

Termen limita pentru desemnarea candidatilor PNL la alegerile locale, 1 martie

Candidatii PNL la alegerile locale vor fi desemnati pana in data de 1 martie, a anuntat luni liderul liberalilor, Ludovic Orban, care a precizat ca pentru Bucuresti vor fi efectuate sondaje atat la nivelul sectoarelor, cat si al intregii capitale.

LUDOVIC ORBAN: 1 martie - termen limita pentru desemnarea candidatilor de primari

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, spune ca toti candidatii de primar ai formatiunii politice vor fi desemnati pana la 1 martie. El a mentionat ca pentru Bucuresti va fi realizat un sondaj de opinie amplu, in cadrul caruia vor fi testati posibili candidati din partid si din afara acestuia, potrivit News. ro.

Guvernul Orban, lovitura dura pentru pensionari si copii. Ce se intampla cu banii de pensii si alocatii

Guvernul a prorogat dublarea alocatiilor pe motiv ca in buget nu au fost cuprinse sumele aferente cresterii, dupa ce initial s-a votat dublarea acestora. Premierul Ludovic Orban sustine ca nu este obligatoriu ca alocatiile sa fie dublate din a doua jumatate a anului. Guvernul Orban, lovitura dura pentru pensionari si copii Alocatiile pentru copii vor .

VIDEO Calculele liberalilor pentru anticipate. Orban: Daca motiunea PSD trece, parlamentarii PNL nu vor vota investirea niciunui Guvern Nu am evaluat niciodata posibilitatea sa-mi dau demisia

Premierul Ludovic Orban sustine ca, daca se ajunge in situatia declansarii alegerilor anticipate, respectiv guvernul sa fie demis in urma motiunii de cenzura a PSD, parlamentarii PNL vor vota impotriva investirii unui nou cabinet. Ludovic Orban, la HotNews. ro LIVE: Daca adoptam OUG pentru alegerea primarilor in doua tururi exista riscul sa o atace Avocatul Poporului si sa fie declarata neconstitutionala Raspunsul lui Orban intrebat daca vor creste pensiile cu 40% din septembrie: Nu e 100% asta. Banii sunt prevazuti, dar depinde cum evolueaza economia Alocatiile dublate daca sunt bani.

Rares Bogdan: Ludovic Orban este si va fi premierul PNL si dupa alegeri

Ludovic Orban este si va fi premierul PNL si dupa alegeri, iar relatia dintre Palatul Victoria si Cotroceni este foarte buna, de colaborare reala, a afirmat eurodeputatul Rares Bogdan, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )