Libnet.ro
UNICEF

19:32

PNL isi definitiveaza strategia pentru locale pana in 1 martie. Orban: Facem un sondaj foarte amplu si foarte serios Cercetam atat posibili candidati din partid, cat si din afara (VIDEO)

B1 B1,
PNL isi definitiveaza strategia pentru locale pana in 1 martie. Orban: Facem un sondaj foarte amplu si foarte serios Cercetam atat posibili candidati din partid, cat si din afara (VIDEO)

Consiliul National al PNL se reuneste, in 2 februarie, orele 11. 00, pentru o dezbaterea asupra strategiei pentru alegerile locale. Candidatul pentru Primaria Capitalei, cat si cei pentru celelalte municipalitati. continuă pe B1

PNL isi desemneaza candidatul pentru Primaria Capitalei. Cine are cele mai multe sanse

In Bucuresti a inceput acvitatea de sondare a electoratului in vederea desemnarii candidatului PNL l.

PSD vs. PNL, la primul act din 2020: Social-democratii stabilesc, luni, strategia pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban (VIDEO)

PSD stabileste, luni, strategia pentru motiunea de cenzura. Un numar de 115 parlamentari au semnat deja documentul, sustine Marcel Ciolacu, seful interimar al social-democratilor. Vestea vine in contextul in.

Dacian Ciolos arunca bomba: Daca PNL are vreun candidat pentru primaria Capitalei, sa il puna pe masa bucurestenilor, nu pe masa tocmelilor

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat vineri, in cadrul evenimentului de lansare a platformei candidaturii lui Vlad Voiculescu pentru Primaria Capitalei, ca daca liberalii vizeaza o candidatura in Bucuresti, ar trebui sa o prezinte in public.

Facebook isi cere scuze pentru faptul ca numele presedintelui Chinei a fost tradus drept Dl. Hazna in timpul unei vizite oficiale

Compania Facebook si-a cerut scuze pentru eroarea facuta de softul sau de traducere, care in timpul unei vizite oficiale in Myanmar a presedintelui chinez, Xi Jinping, a tradus numele acestuia drept Dl. Hazna.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )