Libnet.ro
UNICEF

20:30

USR-PLUS anunta ca va propune candidati unici la alegerile locale din 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR-PLUS anunta ca va propune candidati unici la alegerile locale din 2020

Alianta USR-PLUS a anuntat ca va propune candidati unici la alegerile locale din 2020 in Bucuresti si in toata tara, iar candidatii vor fi alesi in lunile urmatoare. Este esential ca partidele care au luptat in ultimii ani impotriva PSD sa isi uneasca fortele si sa sustina candidatii cu cele mai mari sanse, au transmis reprezentantii Aliantei. Pentru Bucuresti, alegerea va fi facuta intre Nicusor Dan, pe careil va sustine USR, si Vlad Voiculescu, sustinut de PLUS. continuă pe Ziarul Bursa

USR isi anunta urmatoarele prioritati: Propunerea candidatilor pentru alegerile locale din 2020

Alianta USR-PLUS a anuntat, marti, ca va propune candidati unici la alegerile locale din 2020 in Buc.

TULCEA: Liberalii spera ca la alegerile locale sa obtina minimum 50% din primariile din judet

Presedintele organizatiei judetene a PNL Tulcea, Stefan Ilie, crede ca rezultatele celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale se datoreaza romanilor din diaspora care si-au mobilizat rudele din tara sa participe la vot si spera ca la alegerile locale sa obtina cel putin 50% din primariile tulcene.

Viorica Dancila umileste din nou diaspora. Nu demisioneaza: La alegerile locale, diaspora nu voteaza!

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar isi pune mari sperante in alegerile locale si parlamentare de anul viitorul. Liderul social-democrat sustine ca PSD va obtine un numar mult mai mare de voturi, intrucat diaspora nu va putea vota. Viorica Dancila umileste din nou diaspora Presedintele PSD a tinut un discurt .

Ludovic Orban, despre candidat unic al partidelor de dreapta la alegerile locale: Este prematur sa abordam subiectul

Ludovic Orban a afirmat, marti, ca a discutat cu Dan Barna despre alegerile locale, insa e prea devreme pentru a aborda subiectul referitor la un candidat unic al partidelor de dreapta pentru acest scrutin electoral.

Peste 70% prezenta la alegerile locale din Hong Kong, dupa sase luni de proteste fara precedent

Dupa sase luni de proteste fara precedent, participarea la alegerile locale de duminica din Hong Kong a depasit 70%, potrivit Comisiei electorale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mare infrangere pentru PSD la alegerile prezidentiale din toate timpurile

Diferenta inregistrata in turul 2 de scrutin la alegerile prezidentiale din 2019, 64,8% pentru Klaus Iohannis versus 35,2% pentru Viorica Dancila reprezinta cea mai grava.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Claudiu Manda: incepem sa ne pregatim pentru alegerile locale, pe care vrem sa le castigam cu un scor mai mare decat rezultatul de la prezidentiale

Presedintele PSD Dolj, deputatul european Claudiu Manda, a declarat duminica seara, la incheierea procesului electoral, ca spera ca PSD sa castige alegerile la nivelul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )