Libnet.ro
UNICEF

21:45

Gorghiu, dupa ce PSD si-a pus om la Senat: Este o prima victorie pentru Opozitie. O batalie pe care PSD-ul a pierdut-o

Adevărul Adevărul,
Gorghiu, dupa ce PSD si-a pus om la Senat: Este o prima victorie pentru Opozitie. O batalie pe care PSD-ul a pierdut-o

Candidatul PNL pentru sefia Senatului, Alina Gorghiu, spune ca, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in a doua functie din stat, PSD pierde o prima batalie in favoarea unui om dintr-un alt grup parlamentar, dar este un compromis pe care social-democratii il vor deconta. Ea sustine ca batalia castigata de opozitie dupa votul pentru alegerea presedintelui Senatului este certa, deoarece a fost demarat un proiect comun. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in functia de sef al Senatului: O prima batalie pe care a pierdut-o PSD-ul

Alina Gorghiu, candidata PNL la sefia Senatului,este de parere ca, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in a doua functie din stat, PSD pierde o prima batalie in favoarea unui om dintr-un alt grup.

Alina Gorghiu, dupa alegerile pentru sefia Senatului: Opozitia a facut primul pas pentru succesul motiunii de cenzura

Senatorul PNL Alina Gorghiu considera ca la alegerile de marti pentru sefia Senatului partidele de Opozitie au dat dovada de coerenta, coeziune si au facut un prim pas pentru succesul motiunii de.

Un barbat a fost arestat dupa ce a pus sageti false pe podeaua din Ikea, creand astfel un labirint fara iesire

Un barbat a fost arestat pentru ca a pus sageti false pe podea in Ikea, pentru a crea un labirint fara iesire. Evenimentul s-a petrecut intr o sambata la multinationala Ikea din Atlanta, cand un vanzator a alertat politia ca nimeni nu a parasit cladirea si a considerat ca este foarte ciudat. Politia a .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )