Libnet.ro
UNICEF

13:15

Candidatul PNL care si-a facut testul antidrog la cererea cetatenilor din cartier care aveau suspiciuni. M-au intrebat simplu daca ma droghez

Hotnews Hotnews,
 Candidatul PNL care si-a facut testul antidrog la cererea cetatenilor din cartier care aveau suspiciuni. M-au intrebat simplu daca ma droghez

Candidatul PNL la functia de primar al municipiului Baia Mare, antreprenorul Mircea Cirt, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca si-a facut testul antidrog in urma unor solicitari venite din partea cetatenilor. continuă pe Hotnews

inregistrarea cu candidatul PNL care a luat in spatiu 35 de persoane: Si fostul viceprimar face la fel

Inregistrare bomba care arata felul in care se incearca influentarea votului la alegerile locale. Si asta chiar in localitatea premierului Romaniei, Ludovic Orban, la Dobroesti. Un candidat PNL recunoaste ca are 14 cetateni cu viza de flotant inregistrati la locuinta sa si alti 21, la inca doua proprietati. Nu este insa singurul.

VIDEO INTERVIU Cum ar putea deveni Sectorul 5 un sector smart? Cristian Bacanu, candidatul PNL pentru Primaria Sectorului 5: Nu mai putem sa acceptam ca este cel mai sarac sector Cele 110 hectare din zona Antiaeriana se pot transforma in parc

Cristian Bacanu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 5, spune ca aproape tot ce s-a facut in sector in ultimii 4 ani a fost gresit si isi doreste ca lucrurile sa se schimbe din toate punctele de vedere. Candidatul PNL a discutat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre cum isi propune sa transforme sectorul 5 intr-un sector smart, care sunt principalele lucruri care trebuie schimbate, ce planuri are pentru scolile, profesorii si elevii din sector si care sunt solutiile pentru a creste numarul spatiilor verzi si pentru a rezolva problema curateniei. Sa stiti ca in Sectorul 5 exista foarte multe terenuri care nu sunt folosite, foste fabrici. Sunt locuri unde se pot dezvolta investitii, dar este necesar ca investitorii, companiile sa simta ca nu sunt pur si simplu exfoliati, capusati de catre administratia publica locala, ca nu au usile inchise acolo. Si daca reusim sa facem toate aceste lucruri atunci viata oamenilor se va schimba in bine, a declarat Cristian Bacanu.

Marius Arcaleanu, candidatul PNL la sefia CJ Vaslui: Schimbarea in bine pentru judet e PNL. Liberalii reprezinta singura alternativa serioasa la retrogradul PSD

Marius Arcaleanu, candidatul PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Vaslui, e convins ca ziua de 27 septembrie, cand vor avea loc alegerile locale, va fi una istorica pentru vasluieni, deoarece.

Dinu Iancu Salajanu, candidatul PNL la sefia CJ Salaj: Am o revolta interioara cum multi salajeni au. Noi vom rezolva problemele judetului si nu fac promisiuni politicianiste (VIDEO)

Dinu Iancu Salajanu, candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean Salaj, a declarat joi, pentru B1 TV, ca actuala administratie PSD a judetului a avut grija sa-i tina pe oameni in subdezvoltare,.

Candidatul PNL la Primaria Braila, Lucian Caprariu: Prin aducerea inapoi acasa a romanilor din diaspora, un primar rezolva doua mari chestiuni in acelasi timp - atragerea investitiilor si atragerea fortei de munca

Lucian Caprariu, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al municipiului Braila, deschide un subiect sensibil, si anume romanii din diaspora. Plecati in numar tot mai mare peste hotare, Caprariu spune ca.

Tudor Polak, candidatul PNL la Primaria Vaslui, ii indeamna pe oameni sa iasa la vot: V-am prezentat proiecte concrete si sustenabile. Dumneavoastra faceti schimbarea (FOTO)

Tudor Polak, candidatul PNL la Primaria Vaslui, si-a inceput ultima saptamana de campanie electorala prin a le transmite cetatenilor ca merita o administratie eficienta si implicata, iar pentru acest.

Tudor Polak, candidatul PNL la Primaria Vaslui, ii indeamna pe oameni sa iasa la vot: V-am prezentat proiecte concrete si sustenabile. Dumneavoastra faceti schimbarea (FOTO)

Tudor Polak, candidatul PNL la Primaria Vaslui, si-a inceput ultima saptamana de campanie electorala prin a le transmite cetatenilor ca merita o administratie eficienta si implicata, iar pentru acest.

George Simion, pus de politie sa faca testul antidrog. A iesit negativ

George Simion protesteaza de aproape o saptamana in Piata Victoriei. Nu este un protest anti-COVID, asa cum a mentionat in mod eronat, dar voit, o parte din presa din Romania, ci un protest impotriva sistemului politic corupt care domina Romania de mai bine de 30 de ani.

Scandalul panourilor electorale de la Alba Iulia ajunge la DNA. Candidatul PNL sustine ca au fost platite din sponsorizari

Cu trei zile inainte de alegeri, campania electorala se incinge la Alba Iulia. Parchetul de pe langa Judecatorie si-a declinat competenta catre DNA, in cazul plangerii USR privind panourile electorale ale candidatului PNL. Acesta din urma sustine ca panourile sunt dintr-o sponsorizare si nu au fost platite din bani publici.

Campanie electorala cu scantei. Candidatul PNL si primarul PSD al unei comune din Gorj, imbranceli in fata alegatorilor (VIDEO)

Cu doar cateva zile inaintea de alegerile locale, comuna Slivilesti din Gorj a fost martora unui scandal in toata regula. Protagonistii au fost primarul comunei, Sorin Bucurescu PSD) si canditatul PNL la.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )