Libnet.ro
UNICEF

09:01

IOAN SIRBU: Klaus Iohannis este in aceasta perioada agentul electoral al PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOAN SIRBU: Klaus Iohannis este in aceasta perioada agentul electoral al PNL

Candidatul Aliantei PRO la Primaria Capitalei, Ioan Sirbu, il acuza pe Iohannis ca este agentul electoral al PNL si al lui Nicusor Dan, spunand ca acest lucru reprezinta o flagranta incalcare a regulilor procesului electoral. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Este imperativ sa tinem la distanta capcanele populismului bugetar, de care Parlamentul abunda

Presedintele Klaus Iohannis a lansat luni un semnal de alarma legat de necesitatea de a evita capcanele populismului bugetar, de care Parlamentul abunda in aceasta perioada, in ciuda oricaror evidente economice si financiare, in mesajul prezentat de consilierul prezidential Cosmin Marinescu la evenimentul Moment istoric: Romania emergenta, organizat de Bursa de Valori Bucuresti.

Klaus Iohannis, despre revenirea la starea de urgenta: Trebuie sa ramana ultima solutie, atunci cand nimic altceva nu mai functioneaza (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de miercuri, 23 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, in contextul numarului tot mai mare de cazuri de COVID-19 in sezonul rece, daca exista un prag de.

Ce spune Klaus Iohannis despre un posibil nou lockdown

Presedintele Klaus Iohannis este increzator si spune ca personal nu vede motive pentru un nou lockd.

IOAN SIRBU: USR incalca grav legea partidelor politice

Candidatul Aliantei Pro Bucuresti 2020 la Primaria Capitalei, Ioan Sirbu, sustine ca USR a incalcat legea partidelor politice prin atacarea in instanta a unui plan urbanistic zonal, mentionand ca acest partid este probabil in cautare de fonduri de campanie pentru candidatul Nicusor Dan.

Klaus Iohannis, despre promulgarea majorarii pensiilor cu 40%: Va trebui sa asteptam un moment prielnic

Parlamentul a votat in aceasta saptamana majorarea pensiilor cu 40%. intrebat daca va promulga legea, Klaus Iohannis a declarat ca nu este momentul oportun pentru o astfel de masura. Este o chestiu.

Klaus Iohannis: Legile Justitiei trebuie, in aceasta toamna, sa intre in discutie si sa fie reparate. Lupta anticoruptie va prinde din nou viteza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca din aceasta toamna vor incepe discutiile pentru repararea Legilor Justitiei, ciuntite de PSD in incercarea de a pune mana pe Justitie. Seful statului a.

Klaus Iohannis a mers cu trenul la Otopeni. Ce a putut sa spuna fix cand trenul a iesit din gara

Astazi a fost testata de catre Klaus Iohannis legatura feroviara de la Gara de Nord la Aeroportul Henri Coanda. Este prima linie ferata construita de la zero, dupa 1989. Ministrul Transporturilor a declarat ca este absolut esentiala. Klaus Iohannis a mers cu trenul la Otopeni Klaus Iohannis a testat astazi prima cale ferata construita de .

Klaus Iohannis, despre profesorul care a parodiat obligativitatea mastii in scoli: Este jalnic!

Fenomenul fara botnita ajunge si in scoli. Un profesor din Oradea s-a ales cu dosar penal dupa ce a parodiat obligativatea purtarii mastii in scoli. Dascalul si-a indemnat sa poarte la ore masti de clown si de animale, in locul celor sanitare, apoi a surprins circul in imagini. Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu se poate tolera un astfel de comportament si este convins ca vor fi luate masuri in acest caz. De altfel si premierul Ludovic Orban sustine ca pentru instigarea si nerespectarea reguilor, dascalul trebuie inlaturat atat de la catedra, cat si din sistemul de invatamant.

Klaus Iohannis, despre inchiderea scolilor dupa alegeri: Acest scenariu nu este posibil. PSD e nu doar iresponsabil in Parlament, ci se ocupa de imprastierea de minciuni in public (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis acuza PSD de iresponsabilitate si de faptul ca se ocupa de imprastierea de minciuni in public. Totul in contextul in care liderul social-democrat, Marcel Ciolacu a declarat,.

Ar putea deveni obligatorii testele COVID-19 la intrarea in tara? Raspunsul lui Klaus Iohannis

In functie de numarul de cazuri, este posibil ca o forma de control sa fie introdusa la intrarea in tara, a declarat miercuri, presedintele Klaus Iohannis. intrebat in cadrul conferintei de presa daca ar fi oportuna introducerea obligatorie a testarilor la intrarea in tara, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca o decizie in acest sens nu a fost luata.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )