Libnet.ro
UNICEF

17:45

Klaus Iohannis: Momentul 10 august a fost cea mai grava interventie a statului de la mineriade incoace

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Momentul 10 august a fost cea mai grava interventie a statului de la mineriade incoace

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis, a afirmat, marti, ca 10 august 2018 a fost cea mai grava interventie a statului impotriva cetatenilor de la mineriada incoace. Nu. continuă pe Antena3

Tara noastra a fost cea mai dinamica piata auto din Europa, in luna octombrie

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA a anuntat marti ca vanzarile de autoturisme noi in Europa UE plus tarile EFTA) au inregistrat o crestere de 8,6% in luna octombrie 2019 comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, cea mai dinamica piata auto fiind cea din Romania, unde inmatricularile de autoturisme noi au inregistrat o crestere de 58,1% in ritm anual, transmite Reuters.

Presedintele Klaus Iohannis: Interventia jandarmilor de la protestul din 10 august 2018 a fost cea mai grava de la Mineriade si pana acum. A aratat ca PSD este antiroman si antidemocratic (VIDEO)

Filosofia cu care Jandarmeria Romana a intervenit pentru dispersarea manifestantilor din Piata Victoriei, care se adunasera in 10 august 2018 pentru un miting antiguvernamental al diasporei, a aratat ca PSD es.

Klaus Iohannis, despre 10 august 2018: Guvernul PSD a luptat in strada, la propriu, impotriva romanilor. Pana acolo i-a dus mintea, sa incerce sa-i ingenuncheze pe romani cu forta (VIDEO)

Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidentiale, a lansat noi critici la adresa PSD in discursul pe care l-a sustinut, sambata, in fata liberalilor din Bistrita. in acest context, Iohannis a amintit.

Cum se descurca elevul Klaus Iohannis in perioada liceului. A fost intotdeauna printre cei mai buni din clasa

Presedintele Klaus Iohannis a absolvit scoala generala din Sibiu, sectia de germana, dupa care a intrat la actualul Colegiu National Samuel von Brukenthal, una dintre scolile de elita ale orasului. Directorul scolii dar si numerosi fosti colegi au doar cuvinte de lauda la adresa lui Iohannis, despre care spun ca a trecut fara niciun fel de probleme toate ciclurile educationale.

KLAUS IOHANNIS: Solutia mi s-a parut Orban si l-am desemnat

ACTUALIZARE - intrebat daca l-ar mai numi pe Dacian Ciolos premier, actualul presedinte declara ca atunci i s-a parut o solutie si ca acum solutia i s-a parut a fi Ludovic Orban. ---- *ACTUALIZARE - intrebat despre Exxon, Klaus Iohannis sustine ca fiind vorba despre o lege, s-a discutat in Parlament si s-a ajuns la o forma care nu a satisfacut nici o parte, nici investitorii, nici finantele publice. ----- *ACTUALIZARE - Despre OUG 114, Klaus Iohannis sustine ca a fost o modalitate prin care PSD sa obtina mai multi bani. ----- *ACTUALIZARE - intrebat despre romanii din Diaspora, Klaus Iohannis precizeaza ca este o mare onoare si o munca in care se dedica trup si suflet. ----- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Trupele SPP au descins la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Ce se intampla cu cei care nu au fost invitati de PNL

SPP a descins la Biblioteca Centrala Universitara, acolo unde are loc dezbaterea organizata de Klaus Iohannis. Trupele speciale au verificat nu doar Aula, ci toata cladirea si au dat afara orice vizitator.

Olguta Vasilescu le cere scuze evreilor, dupa ce l-a comparat pe Klaus Iohannis cu un sef de lagar: Dezbaterile electorale trebuie sa aiba limite

Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca isi cere scuze public, in cazul in care cineva a inteles altceva prin afirmatia pe care a facut-o despre Klaus Iohannis Fostul ministru al Muncii a precizat ca nu a vrut.

PMP il voteaza pe Klaus Iohannis, duminica. Eugen Tomac: Nu exista un rau mai mic sau mai mare in aceasta finala, ci doar un vot rational pentru Romania euroatlantica

Eugen Tomac a anuntat, marti seara, ca el si PMP vor vota cu presedintele Klaus Iohannis duminica, cand seful statului concureaza impotriva Vioricai Dancila pentru un nou mandat de cinci ani la Cotroceni.

Klaus Iohannis: PSD a aruncat Romania in haos pentru a salva niste penali. M-am opus ferm si am avut succes Ce masuri a enumerat presedintele din primii 5 ani petrecuti la Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o scurta declaratie politica, in deschiderea evenimentului electoral de la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, la care a invitat politologi, jurnalisti si.

Fostul ministru al Muncii, noua intrebari pentru Klaus Iohannis: De ce ati indus frica in randul pensionarilor?

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, a formulat noua intrebari pentru candidatul PNL, Klaus Iohannis, in contextul dezbaterii electorale organizate de seful statului la BCU cu politologi, formatori de opinie s.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )