Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mihai Gadea, provocare pentru Viorica Dancila. Ce raspunsuri da la cele mai grele intrebari adresate lui Iohannis

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea, provocare pentru Viorica Dancila. Ce raspunsuri da la cele mai grele intrebari adresate lui Iohannis

Mihai Gadea, provocare pentru Viorica Dancila. Ce raspunsuri da la cele mai grele intrebari adresate lui Iohannis. continuă pe Antena3

Mihai Gadea: Miza pentru dezbaterea organizata de Klaus Iohannis a crescut la cote uriase

Presedintele Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, a declarat luni ca nu va participa la o dezbatere cu contracandidata sa, Viorica Dancila, lider al PSD, pentru ca aceasta reprezinta un.

Viorica Dancila, fata in fata cu Mihai Gadea, la Sinteza zilei

Presedintele PSD, Viorica Dancila, candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, vine in aceasta seata la Sinteza zilei pentru a comenta la cald prestatia lui Klaus Iohannis la dezbaterea.

Viorica Dancila a fost intrebata de ce crede ca ar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Cum a raspuns - VIDEO

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a spus, marti seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea,de ce crede caar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Pentru ca imi.

Viorica Dancila a primit o intrebare in engleza de la un jurnalist. Cum a raspuns

Viorica Dancila a primit o intrebare in engleza din partea unui jurnalist prezent la dezbaterea organizata de PSD. Jurnalistul a precizat ca si presedintele francez Emmanuel Macron a primit o provocare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Cine are sustinerea numerologica

Numerologul Mihai Voropchievici a analizat sambata seara, la Antena 3, turul IIal ALEGERILOR PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Sanse egale au amandoi, pleaca cu 50% atat.

Cele mai bune glume cu Viorica Dancila urmarind meciul tricolorilor: Ne-am calificat la Campionatul European de anul trecut FOTO

O fotografie cu fostul premier Viorica Dancila in timp ce priveste meciul de fotbal Romania - Suedia, de vineri seara, alaturi de colegi din PSD, s-a viralizat, ajungand prilej de glume pentru romani.

VIORICA DANCILA: Ma astept sa fiu chemata la DNA

Candidatul PSD pentru functia de presedinte al Romaniei si liderul acestui partid politic, Viorica Dancila a declarat ca se asteapta sa fie chemata la DNA. Ea a dat ca exemplu declaratiile europarlamentarului Rares Bogdan care a spus ca Viorica Dancila va avea dezbaterea cu procurorii.

Prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei. As realiza eu promisiunea lui Iohannis!

Saptamana viitoare se va stabili care din cei doi candidati va pune mana pe titulatura de presedinte al Romaniei. Care ar fi prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge la cea mai inalta functie din stat? Masura luata de Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei Lupta pentru Cotroceni este aproape .

Viorica Dancila, intrebata despre fiul sau angajat la Curtea de Conturi: A fost angajat inainte ca eu sa fiu premier. De multe ori, mi-a spus ca pentru el faptul ca mama sa este premier nu este un lucru foarte bun

Prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila, a sustinut, in conferinta de presa organizata in paralel cu dezbaterea presedintelui Iohannis, ca nu ea si-a angajat fiul la Curtea de Conturi si ca acesta a fost angajat inainte ca ea sa ajunga la Palatul Victoria. De multe ori, mi-a spus ca pentru el faptul ca mama sa este premier nu este un lucru foarte bun, pentru ca de multe ori este izolat, de multe ori nu poate face lucruri pe care alti tineri, la varsta lui, si le permit, a spus Dancila.

VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

ACTUALIZARE - Viorica Dancila il acuza pe actualul presedinte de lasitate, precizand faptul ca acesta nu a refuzat o confruntare cu Victor Ponta in 2014. ------ *ACTUALIZARE - intrebata despre OUG 13, Viorica Dancila sustine ca nu ar putea da o asemenea ordonanta. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )