Libnet.ro
UNICEF

20:32

Nicusor Dan face inventarul minciunilor Gabrielei Firea: Ne-am satura de vrajeala pesedista

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan face inventarul minciunilor Gabrielei Firea: Ne-am satura de vrajeala pesedista

Candidatul dreptei la primaria Capitalei Nicusor Dan a amintit duminica pe Facebook minciunile primarului Gabriel Firea in privinta luptei cu raspandirea pandemiei de COVID-19. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan, favorit in fata Gabrielei Firea la casele de pariuri. Ce cote au candidatii la Primaria Capitalei

Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR, este cotat de casele de pariuri cu prima sansa la castigarea alegerilor pentru Primaria Capitalei. Betfair ofera o cota 1,9 pentru ca el sa iasa.

NICUSOR DAN: Cer administratiei PSD-Firea sa testeze periodic persoanele cele mai expuse la infectare

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, a facut un apel la bucuresteni la responsabilitate si a propus un set de zece masuri care ar trebui luate de municipalitate.

VIDEO Nicusor Dan ii transmite un mesaj foarte soft Gabrielei Firea. Cele 10 solicitari pentru primarul Capitalei

Nicusor Dan sustine ca Gabriela Firea nu trateaza cu gravitatea cuvenita criza coronavirusului, tensionand relatia cu Ministerul Sanatatii, si-i cere Primarului General sa ia 10 masuri pentru prevenirea raspandirii bolii.

Gabriela Firea ii raspunde lui Nicusor Dan: Bine v-ati trezit! Ati dormit bine? V-ati odihnit suficient?

Gabriela Firea ii raspunde contracandidatului sau la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, care i-a cerut implementarea a 10 masuri urgente pentru limitarea raspandirii coronavirusului, sustinand ca masurile au fost luate inca de acum cateva luni. VIDEO Nicusor Dan ii transmite un mesaj foarte soft Gabrielei Firea. Cele 10 solicitari pentru primarul Capitalei.

GABRIELA FIREA CATRE NICUSOR DAN: Am realizat ceea ce-mi cereti sa fac inca din luna martie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, ii raspunde deputatului independent Nicusor Dan ca a realizat cele solicitate de el inca din luna martie, in contextul pandemiei de coronavirus.

Disputa intre Firea si Nicusor Dan: Bine ati revenit in Bucuresti, Dl candidat! Sau, mai corect, bine v-ati trezit! Somn usor in continuare! Nani, nani!

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, a cerut administratiei PSD sa ia mai multe masuri pentru limitarea raspandirii Covid-19. in replica, primarul general Gabriela Firea sustine ca a luat inca din martie masurile recomandate de Nicusor Dan. Bine ati revenit in Bucuresti, Dl candidat! Sau, mai corect, bine v-ati trezit! Somn usor in continuare! Nani, nani!!, a scris Firea pe Facebook.

Nicusor Dan ii cere lui Firea sa aplice mai multe masuri de protectie pentru bucuresteni in contextul cresterii record a infectarilor

Candidatul dreptei pentru Capitala Nicusor Dan i-a cerut duminica primarului Bucurestiului Gabriela Firea sa nu trateze superficial criza medicala generata de COVID-19. Acesta i-a transmis lui Firea un set de zece masuri pe care ar trebui sa le aplice pentru evitarea cesterii cazurilor de COVID-19 in Capitala.

Nicusor Dan, despre alegerile locale: O sa fie o campanie dura. Principalul contracandiat este Gabriela Firea. As zice ca Victor Ponta nu o sa intre personal in competitia electorala (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul dreptei pentru Primaria Generala a Capitalei a declarat, vineri, aflat in studioul Stirilor B1 TV, ca principalul sau contracandidat ramane Gabriela Firea si s-a declarat sceptic in.

NICUSOR DAN: Pasajul Nicolae Grigorescu - un alt exemplu de ineficienta a actualei administratii a Capitalei

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, a declarat astazi ca pasajul Nicolae Grigorescu, cu care s-a laudat primarul PSD, Gabriela Firea, e un alt exemplu de ineficienta a actualei administratii a Capitalei.

Nicusor Dan: Un pasaj care se putea face in patru ani s-a facut in zece ani

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, a prezentat, joi, un nou exemplu de ineficienta a Munic.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )