Libnet.ro
UNICEF

13:30

Nicusor Dan: indemn oamenii sa iasa la vot De cate ori oamenii au iesit la vot, am castigat (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: indemn oamenii sa iasa la vot De cate ori oamenii au iesit la vot, am castigat (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primpria Capitalei a explicat cat de importanta este prezenta la vot si mai ales cum aceasta poate schimba scrutinul din Bucuresti. Mai mult decat atat,. continuă pe B1

Nicusor Dan: indemn oamenii sa iasa la vot De cate ori oamenii au iesit la vot, am castigat (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primpria Capitalei a explicat cat de importanta este prezenta la vot si mai ales cum aceasta poate schimba scrutinul din Bucuresti. Mai mult decat atat,.

Doctorul Musta indeamna oamenii sa iasa la vot: Sa nu piarda timp, la povesti cu altii. Obligatoriu sa fie cu masca

Medicii Spitalului de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Victor Babes Timisoara spun ca alegatorii pot sa mearga cu incredere la vot, dar le cer sa respecte cele trei reguli de baza ale pandemiei: distantarea fizica, purtarea mastii de protectie si igiena mainilor.

Sondaje alegerile locale 2020. Cate voturi ar obtine Gabriela Firea si Nicusor Dan

Sondajele publicate cu doar cateva zile inaintea alegerilor locale din 27 septembrie arata sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj il arata pe Nicusor Dan castigator, iar altul arata ca Gabriela Firea va obtine mai multe voturi. Sondaje alegerile locale 2020 U sondaj realizat de PNL arata ca Nicusor Dan va iesi invingator. Pe de alta .

Ludovic Orban: Cine s-a saturat de PSD trebuie sa voteze cu Nicusor Dan. Orice vot risipit pe un candidat care nu are nicio sansa inseamna un vot pentru PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis luni seara bucurestenilor ca daca doresc sa scape de administratia PSD din Capitala trebuie sa il voteze pe Nicusor Dan pentru functia de primar general.

EXCLUSIV Ultimul sondaj pe Bucuresti inainte de alegeri. Ce procent ii desparte pe Nicusor Dan si Gabriela Firea. Basescu e iesit din joc

Cu trei zile inainte de alegeri, Nicusor Dan, candidatul dreptei pentru Primaria Capitalei, are un avans de doar doua procente in fata Gabrielei Firea, primarul in functie, potrivit unui sondaj Novel Research comandat de PNL si obtinut de Adevarul. Marja de eroare e de 3,7 %. Sondajul acopera si dezvaluirile despre Nicusor Dan si Caine. 35% din respondenti nu sunt siguri daca vor merge la urne.

Nicusor Dan: Orice vot dat in afara mea e un vot pentru PSD. Vlad Voiculescu: Proiectele lui Firea au fost toate fara cap si coada

Liderul PLUS Bucuresti Vlad Voiculescu si candidatul sustinut de USR-PLUS-PNL pentru Capitala, Nicusor Dan, vor fi prezenti joi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live in ultimul interviu cu cei doi inaintea alegerilor locale de duminica.

Adrian Nastase il face praf pe Nicusor Dan: Au iesit la lumina toate mizeriile ipocriziei sale

Adrian Nastase indeamna romanii sa mearga la vot si aminteste, in cea mai noua postare de pe blogul sau, ca nu va putea vota nici anul acesta din cauza condamnarii pe care a primit-o. Fostul premier spune ca, desi nu va merge la vot, ii pasa de soarta Bucurestiului si ca soarta Capitalei nu ar trebui sa ajunga in mainile lui Nicusor Dan.

Nicusor Dan, gafa de zile mari! Ce a scris candidatul Dreptei pe pagina de Facebook

Gafa, intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a lui Nicusor Dan, marti dimineata. in postarea de la pagina candidatului Dreptei la Capitala, acesta chema lumea la vot pe 17 septembrie, data care a si trecut, si nu pe 27 septembrie, atunci cand sunt alegerile.

Ana Blandiana: Prin tot ce a facut de ani de zile, Nicusor Dan a trecut examenul pentru Bucuresti. Mai trebuie sa-l trecem si noi, alegatorii

Poeta Ana Blandiana a publicat, joi, un mesaj de sustinere pentru Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei. Aceasta a scris ca, de cele mai multe ori, alegerile reprezinta un test pentru.

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan. Sud Rezidential, replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan continua! Replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic a surprins pe toata lumea. Apele devin din ce in ce mai tulbure. Sud Rezidential vine cu replica in urma implicarii sale in conflict. Dana Budeanu vs. Nicusor Dan Scandalul de proportii dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan , departe .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )