Libnet.ro
UNICEF

16:15

Nicusor Dan o pune la colt pe Firea: Mai ai o saptamana sa vii cu bugetul pe 2020

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan o pune la colt pe Firea: Mai ai o saptamana sa vii cu bugetul pe 2020

Candidatul USR la primaria Capitalei, Nicusor Dan, i-a transmis miercuri un mesaj primarului Gabriela Firea, amintindu-i ca mai are doar o saptamana sa propuna bugetul Bucurestiului pe 2020. ii atrag atentia ca a depasit termenul legal de propunere a bugetului in fiecare an de mandat. ii solicit sa vina cu un buget realist, a subliniat Nicusor Dan. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan prezinta datele celui mai recent sondaj pentru Primaria Capitalei: 61% dintre cei care voteaza partide non-PSD doresc ca opozitia sa aiba un candidat unic. Bucurestenii ma vad ca cel mai bine plasat (VIDEO)

Nicusor Dan a prezentat, duminica, rezultatele unui sondaj, realizat la comanda sa, privind optiunile bucurestenilor in privinta candidatului la Primaria Capitalei. Potrivit datelor prezentate de.

SONDAJ VERIFIELD: Nicusor Dan are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela Firea

Candidatul sustinut de USR Bucuresti la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a prezentat, duminica, un sondaj de opinie din care reiese ca are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela in lupta pentru functia de primar al Capitalei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Firea, despre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu: Personaje tragi-comice. doi politicieni inchipuiti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a caracterizat contracandidatii sai la conducerea PMB, pe Nicusor Dan si pe Vlad Voiculescu, drept personaje tragi-comice, doi politicieni inchipuiti, care nu sunt capabili sa vina in fata propriilor colegi cu idei constructive legate de Bucuresti, potrivit Mediafax.

Nicusor Dan publica un sondaj in care pierde Primaria Capitalei

Independentul Nicusor Dan, sustinut de USR Bucuresti, pentru Primaria Capitalei a dat publicitatii un sondaj care are o varianta in care Gabriela Firea castiga Primaria Capitalei.

Sondaj privind Primaria Capitalei. Nicusor Dan, cel mai bine plasat candidat al Opozitiei. Ce procente au Rares Bogdan si Vlad Voiculescu

NIcusor Dan, candidat independent pentru Primaria Bucurestiului, a prezentat un sondaj, realizat la cererea sa, privind intentia de vot pentru functia de edil al Capitalei. Potrivit cercetarii, Nicusor Dan e cel mai bine clasat candidat al Opozitiei, contracandidatul sau din Alianta USR-PLUS, Vlad Voiculescu, fiind la mare distanta de acesta.

VIDEO Nicusor Dan a prezentat un sondaj care arata ca e mult mai bine plasat decat Vlad Voiculescu in preferintele bucurestenilor. Care sunt cifrele

Nicusor Dan a prezentat, duminica, un sondaj pe care l-a comandat si platit el, care indica faptul ca in optiunea alegatorilor este mai sus ca procente, in postura de candidat independent sustinut de Alianta USR-PLUS, comparativ cu Vlad Voiculescu, propus de PLUS, transmite Mediafax. Sondajul poate fi consultat AICI.

SONDAJ. Ce sanse credeti ca are Nicusor Dan la Primaria Capitalei?

Independentul Nicusor Dan a prezentat duminica un sondaj care nu-i da mari sperante pentru Primaria Capitalei, in contextul in care dreapta ar merge cu candidati diferiti.

Gabriela Firea, despre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu: Doua personaje tragi-comice lupta pentru adjudecarea posturii de invins al alegerilor

Primarul generalGabriela Firea a vorbit despre doi dintre posibilii candidati la alegerile locale pentru Primaria Capitalei,Nicusor DansiVlad Voiculescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )