Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan: Sute de hectare urmeaza sa fie distruse, in conditiile in care INSP spune ca bucurestenii pierd 4 ani din viata din cauza poluarii

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan: Sute de hectare urmeaza sa fie distruse, in conditiile in care INSP spune ca bucurestenii pierd 4 ani din viata din cauza poluarii

Candidatul unic al Dreptei la Primaria Generala a Capitalei Nicusor Dan a afirmat, vineri, ca administratia condusa de Gabriela Firea, PSD si primarii de sectoare planuieste sa distruga sute de hectare, multe incadrate ca spatii verzi, in conditiile in care Institutul National de Sanatate Publica INSP) a emis un raport care spune ca, in medie, bucurestenii, pierd 4 ani din viata din cauza poluarii atmosferice. continuă pe Adevărul

NICUSOR DAN: Primarul general si primarii de sectoare doresc distrugerea a sute de hectare de spatii verzi

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, i-a acuzat, astazi, pe primarul general PSD, Gabriela Firea, si pe primarii de sectoare social-democrati ca doresc sa distruga sute de hectare de spatiu verde din Bucuresti.

Nicusor Dan: Bucurestiul poate deveni un centru mondial de IT si industrii creative daca facem un mix de universitati si zone de afaceri inteligente (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, este de parere ca Bucurestiul poate fi transformat intr-un centru mondial de IT si industrii creative, cu conditia sa fie creat.

Nicusor Dan: in PSD exista spiritul Dragnea si filonul Partidului Comunist

Nicusor Dan, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, a acuzat PSD ca da dovada de iresponsabilitate, lansand tot felul de teorii ale conspiratiei in plina epidemie de coronavirus si cand medicii isi pun vi.

LUPTA PENTRU CAPITALA Nicusor Dan, 8,8% in fata Gabrielei Firea, conform unui sondaj comandat de PNL

Un sondaj INSCOP comandat de PNL arata ca Nicusor Dan o devanseaza cu 8,8% pe Gabriela Firea in cursa pentru functia de primar general al Capitalei, cursa care se va finaliza la alegerile locale care ar putea avea loc in 27 septembrie asa cum sustin Guvernul si cele mai multe dintre formatiunile politice parlamentare.

Nicusor Dan: Gabriela Firea incearca cu disperare sa se delimiteze de PSD, pentru ca stie ca PSD o trage in jos Centura Capitalei a capatat niste proportii mitice, ca si cum ar trebui sa trimitem 10 sateliti in cosmos (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, este de parere ca Gabriela Firea, primarul in exercitiu, incearca cu disperare sa se delimiteze de PSD, pentru ca stie ca.

Gabriela Firea, reactie la sondajul care il da favorit pe Nicusor Dan: Si Dragnea se lauda cu procente uriase, iar la europarlamentare rezultatul a fost dezastruos

INSCOP Research a realizat, la comanda PNL, un sondaj care il da favorit pe Nicusor Dan, candidatul Dreptei, in cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, actualul Primar General, care lupta cu sustinerea PS.

Sondaj INSCOP: Nicusor Dan, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, are aproape 9% avans in fata Gabrielei Firea

Un sondaj de opinie realizat in perioada 20 - 26 iunie de INSCOP Research, la comanda PNL, arata ca Nicusor Dan, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, ar fi votat de 54,5% dintre bucurestenii care au spus ca.

Nicusor Dan o bate pe Gabriela Firea in sondajele PNL. Diferenta dintre cei doi candidati la Primaria Capitalei

Nicusor Dan, sustinut de PNL, USR-PLUS si PMP, ar fi votat la Primaria Capitalei de 54,4% dintre bucuresteni, potrivit unui sondaj INSCOP, realizat la comanda PNL. Gabriela Firea, sustinuta de PSD si ProRomania, are o cota de 45,6% in intentiile de vot.

Sondaj Inscop. Nicusor Dan, aproape 9 procente in fata Gabrielei Firea

Potrivit unui sondaj Inscop realizat in Bucuresti in perioada 20-26 iunie la comanda PNL, candidatul dreptei pentru Capitala Nicusor Dan are un scor de 54,5% din voturile bucurestenilor, in timp ce Gabriela Firea are 45,6%.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )