Libnet.ro
UNICEF

13:00

Rares Bogdan respinge varianta sa fie premier sau presedinte al PNL, pentru moment: Eu sunt europarlamentar si asa raman (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan respinge varianta sa fie premier sau presedinte al PNL, pentru moment: Eu sunt europarlamentar si asa raman (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul de pe primul loc al listei cu care PNL a castigat alegerile europarlamentare, a respins zvonurile privind posibila numire a sa ca premier in cazul in care trece motiunea de cenzura. continuă pe B1

Rares Bogdan, semnal de alarma: Nu putem lasa Republica Moldova la dispozitia celor care si-o doresc o zona gri a criminalitatii organizate

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan trage un semnal de alarma in ceea ce priveste situatia din Republica Moldova. Acesta a transmis ca nu-i putem lasa pe fratii nostri moldoveni in haos, la dispozitia lui Vladimir Plahotniuc.

Liviu Plesoianu: Amenintarea lui Rares Bogdan la adresa USR mi se pare extrem de grava

Liviu Plesoianu a reactionat pe pagina sa de facebook dupa ce Rares Bogdan a afirmat intr-o interventie la un post TV ca niciun politician din Romania nu isi permite sa ii spuna presedinteluiKlaus.

Gigi Becali: Eu cred ca Rares Bogdan ii va lua locul lui Ludovic Orban

Gigi Becali a vorbit intr-un interviu acordat jurnalistei Mihaela Birzila, in emisiunea News Magazine, ca sustine Partidul National Liberal, in frunte cu Rares Bogdan pe care l-a sfatuit sa preia.

Exces de putere. Planul lui Iohannis, devoalat de Rares Bogdan

Rares Bogdan a afirmat intr-o interventie la un post TV ca niciun politician din Romania nu isi permite sa ii spuna lui Klaus Iohannis in fata ca nu il sustine in lupta pentru un nou mandat la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )