Libnet.ro
UNICEF

21:30

Theodor Paleologu, despre candidatura la alegerile prezidentiale: Eu ma lupt ca sa castig, nu ca sa fac figuratie (VIDEO)

B1 B1,
Theodor Paleologu, despre candidatura la alegerile prezidentiale: Eu ma lupt ca sa castig, nu ca sa fac figuratie (VIDEO)

Theodor Paleologu, candidatul PMP la algerile prezidentiale, a declarat sambata, la Scoala de Vara a PMP, ca se lupta ca sa castige scrutinul prezidential de la finalul anului, nu face. continuă pe B1

Dan Negru, despre candidatii la alegerile prezidentiale: Sunt mai multi decat revelioanele mele.in afara de doi-trei, ceilalti sunt niste bufoni de umplutura

Prezentatorul de televiziune Dan Negru 48 de ani) i-a ironizat, printr-un mesaj pe Facebook, pe candidatii la alegerile prezidentiale de anul acesta, pe care i-a numit bufoni.

Theodor Paleologu: Iohannis a fost o lipeala pentru PNL; E foarte bine sa spui fara penali, insa eu as fi spus fara prosti

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a vorbit la scoala de vara a partidului despre sansele sale la alegerile prezidentiale si a explicat ca are bulevard care duce direct la Cotroceni. Paleologu si-a evaluat si adversarii si a subliniat ca Iohannis a reprezentat un joc de noroc pentru PNL, in timp ce USR prezinta in spatiul public lucruri diametral opuse, precum apa si uleiul.

Theodor Paleologu, despre jocurile facute de Klaus Iohannis: Este evident ca presedintele si-o doreste pe Viorica Dancila in turul II

Theodor Paleologu, candidatul PMP in alegerile prezidentiale, il acuza pe presedintele Iohannis ca a facut mai multe compromisuri de-a lungul ultimului timp si arata ca acesta face in asa fel incat sa.

THEODOR PALEOLOGU: Actuala Constitutie are unele disfunctionalitati

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat sambata, la Scoala de vara a Organizatiei PMP de la Costinesti, ca actuala Constitutie are disfunctionalitati, una fiind aceea ca presedintele tari nu poate demite premierul.

THEODOR PALEOLOGU: Mi-as dori ca Vladimir Putin sa fie mai prietenos fata de Romania

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa organizata la Constanta, ca isi doreste ca atitudinea Rusiei fata de tara noastra sa fie mai prietenoasa, manifestandu-si deschiderea pentru o mai buna relatie politica intre cele doua tari.

Dan Negru, anunt surprizator: Ia sa candidez si eu la alegerile prezidentiale. Sunt niste bufoni de umplutura

Dan Negru a transmis, in gluma, pe pagina lui de Facebook, ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din toamna. Prezentatorul a spus la Antena 3 ca alegerile s-au transformat intr-o.

ALERTA! Romanii din Diaspora nu se mai pot inscrie decat azi pentru votul la alegerile prezidentiale

Romanii din strainatate nu se mai pot inscrie la votul electronic pentru alegerile prezidentiale decat astazi. Astfel, pentru votul prin corespondenta erau la pranz, 31. 716 de cereri, iar pentru votul in sectii sunt 29. 937, potrivit site-ului www. votstrainatate. ro.

Theodor Paleologu: La PNL, Iohannis nu are legatura cu liberalismul

Candidatul PMP la prezidentiale, lanseaza un atac dur la Klaus Iohannis, despre care spune ca a repr.

Nici 5% romanii din Diaspora nu s-au inscris la votul pentru alegerile prezidentiale. Astazi este ultima zi!

Miercuri este ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra pe www. votstrainatate. ro. Cei care doresc sa voteze in strainatate la alegerile.

Nici 5% din romanii din Diaspora nu s-au inscris la votul pentru alegerile prezidentiale. Astazi este ultima zi!

Miercuri este ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra pe www. votstrainatate. ro. Cei care doresc sa voteze in strainatate la alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )