Libnet.ro
UNICEF

01:05

Theodor Paleologu, despre jocurile facute de Klaus Iohannis: Este evident ca presedintele si-o doreste pe Viorica Dancila in turul II

B1 B1,
Theodor Paleologu, despre jocurile facute de Klaus Iohannis: Este evident ca presedintele si-o doreste pe Viorica Dancila in turul II

Theodor Paleologu, candidatul PMP in alegerile prezidentiale, il acuza pe presedintele Iohannis ca a facut mai multe compromisuri de-a lungul ultimului timp si arata ca acesta face in asa fel incat sa. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Nu este moral daca o mare companie incearca sa externalizeze profiturile. Dar daca de azi pe maine se schimba regula si apare o masura ca OUG 114 ce sa creada conducerea companiei?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu este normal ca o mare companie sa incerce sa-si externalizeze profiturile. in acelasi timp, insa, seful statului a precizat ca din cauza.

MIHAI FIFOR: Klaus Iohannis forteaza peste masura legile si Constitutia

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a scris, joi, pe Facebook, ca este ultima zi in care conduce interimar Ministerul Afacerilor Interne, iar intr-un moment extrem de important institutia ramane fara ministru. Klaus Iohannis este in campanie si face tot ce poate sa blocheze Guvernul, fortand peste masura legile si Constitutia.

Theodor Paleologu, despre scandalul din Senat: Tariceanu merita asta, adica tradatorul merita ca el insusi sa fie tradat Melescanu s-a intors la matca acolo unde ii e locul

Theodor Paleologu, candidatul PMP pentru alegerile prezidentiale, a numit drept un spectacol jenant. Acesta i-a caracterizat in termeni foarte duri pe ambii actori din acest scandal, numindu-l pe Melescanu drept un pe.

THEODOR PALEOLOGU: Mi-as dori ca Vladimir Putin sa fie mai prietenos fata de Romania

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa organizata la Constanta, ca isi doreste ca atitudinea Rusiei fata de tara noastra sa fie mai prietenoasa, manifestandu-si deschiderea pentru o mai buna relatie politica intre cele doua tari.

Dan Barna, solicitare expresa pentru Klaus Iohannis. Liderul USR, miscare de ULTIM MOMENT dupa propunerile Vioricai Dancila

Dan Barna ii cere, miercuri, lui Klaus Iohannis sa respinga propunerile de ministri facute de Viorica Dancila. intr-o postare pe Facebook, liderul USR cere alegeri anticipate.

Traian Basescu o toarna pe Viorica Dancila. Ce sfat ii da presedintelui Klaus Iohannis

Traian Basescu a vorbit despre refuzul presedintelui Romaniei de a semna remanierea Guvernului, la cererea premierului Viorica Dancila. Fostul sef de stat il indeamna pe Klaus Iohannis sa nu semneze si sa faca plangere penala la Parchetul General. Traian Basescu: Iohannis nu are dreptul sa semneze remanierea fara aprobarea Parlamentului Klaus Iohannis a respins cele .

Klaus Iohannis, despre remanierea ceruta de Dancila: Neavenita, nepotrivita si o refuz clar Doamna prim-ministru trebuie sa va prezentati in fata Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca refuza noua remaniere ceruta de catre prim-ministru Viorica Dancila prin care propunea 6 nume noi de ministri. imi cere o remaniere guvernamentala,.

Klaus Iohannis, despre remanierea ceruta de Dancila: Neavenita, nepotrivita si o refuz clar Doamna prim-ministru, trebuie sa va prezentati in fata Parlamentului! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca refuza noua remaniere ceruta de catre prim-ministru Viorica Dancila prin care propunea 6 nume noi de ministri. imi cere o remaniere guvernamentala,.

VIDEO Klaus Iohannis, incurcat de intrebarea unei tinere: Excede sfera preocuparilor mele

Aflat la evenimentul Future Skills and Future of Work, organizat marti, 10 septembrie, de Liga Studentilor Romani din Strainatate, Klaus Iohannis a parut luat prin surprinderea de intrebarea unei tinere despre universal basic income venitul minim neconditionat), o propunere tot mai dezbatuta de politicienii vestici.

Cine sunt candidatii la presedintie, potrivit lui CTP. Care e diferenta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu a facut o ampla analiza a candidatilor la alegerile prezidentiale din acest an. Potrivit gazetarului, Calin Popescu Tariceanu nu a realizat nimic important in functiile pe care le-a ocupat pana acum, Viorica Dancila este o biata pisica luata de ceafa de Dragnea, iar Klaus Iohannis castiga electorat fara sa faca prea multe .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )