Libnet.ro
UNICEF

19:45

Viorica Dancila, despre apelativul astia la adresa Diasporei: A fost folosit anterior de Iohannis cu referire la pesedisti

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila, despre apelativul astia la adresa Diasporei: A fost folosit anterior de Iohannis cu referire la pesedisti

Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, spune, intr-o postare pe Facebook, ca apelativul astia pe care l-a folosit in conferinta de presa de marti seara pentru a face referire la romanii din Diaspora a fost folosit anterior de presedintele Klaus Iohannis in declaratiile publice, cu referire la pesedisti. Pe mine nu m-ati auzit vreodata folosind acest cuvant, despre oricine as fi vorbit, spune ea. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, despre limba engleza: Mi-e teama de multe ori sa nu fac o greseala. Nu vorbesc perfect

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, sustine ca in cei noua ani in care a activat ca europarlamentar la Bruxelles nu a avut translator. in noua ani, cat am fost.

Viorica Dancila, despre greselile de exprimare: Mi le asum. Eu macar nu am luat nicio masura impotriva romanilor

Viorica Dancila a vorbit si despre greselile de exprimare pe care le-a facut destul de des in timpul declaratiilor de-a lungul timpului. Fostul premier a declarat ca si le asuma, insa important e sa nu.

Viorica Dancila, despre primele masuri pe care le va lua daca va ajunge la Cotroceni: Voi avea curajul sa duc la capat ce l-a speriat pe Iohannis in 2015

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, recunoaste care vor fi primele masuri pe mediu, daca va ajunge la Cotroceni. Fostul premier spune ca padurile sunt prima a prioritate si se va.

Viorica Dancila, despre Inima romaneasca: Am primit acest simbol de la un om drag sufletului meu

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, cu privire la simbolul Inima romaneasca,suliniind ca va continua sa lupte pentru fiecare roman in.

Candidata Viorica Dancila despre ea insasi: Buturuga mica care va rasturna carul mare

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a lansat un nou atac asupra lui Klaus Iohannis, in contextul apro.

Viorica Dancila, atac furibund la adresa lui Iohannis: S-a intors din SUA cu o sapca si trei poze

Viorica Dancila il ataca in termeni duri pe Klaus Iohannis, in dezbatearea organizata chiar cu o ora inainte de cea a contracandidatului sau si face referire la sapca primita de Presedinte la intalnirea cu.

Viorica Dancila, nou atac la adresa Presedintelui: Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor

Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor, este afirmatia facuta de Viorica Dancila la Buzau. De asemenea, fostul premier sustine ca Presedintele are discurs de dictator. Klaus Iohannis are discurs d.

Viorica Dancila, despre sustinerea OUG 13: Nu vad probleme de legalitate

Candidatul PSD la prezidentiale si-a organizat marti seara o proprie dezbatere cu jurnalistii in care a vorbit, printre altele, si despre sustinerea Ordonantei 13.

Viorica Dancila sustine ca nu i-a numit astia pe romanii din diaspora: Pe mine nu m-ati auzit vreodata folosind acest cuvant, despre oricine as fi vorbit Cum explica sefa PSD episodul controversat

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor de duminica, dezminte, miercuri seara, ca ar fi folosit apelativul astia referitor la romanii din diaspora, dupa ce si-a atras o serie de cr.

VIDEO Viorica Dancila, in dialog deschis cu jurnalistii in paralel cu dezbaterea lui Iohannis: Vad un om las si arogant, un presedinte cu o abordare extremista Iohannis nu s-a intalnit cu astia din diaspora Ea a facut un bilant al ei si al presedintelu

Viorica Dancila l-a atacat sistematic timp de doua ore si jumatate, in cadrul dialogului deschis cu jurnalistii de la Parlament, pe contracandidatul sau, Klaus Iohannis, in timp ce acesta avea propria dezbatere. Prezidentiabilul PSD l-a acuzat din nou pe Iohannis de lasitate si aroganta pentru ca nu vrea sa participe la o dezbatere electorala impreuna cu ea. De asemenea, aceasta a spus ca nu a mers la dezbaterea lui Iohannis cu jurnalisti pentru ca nu este nevoie de circ. Aceasta si-a facut bilantul mandatului de premier, dar si pe acela al presedintelui Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )