Libnet.ro
UNICEF

11:31

Viorica Dancila, despre limba engleza: Mi-e teama de multe ori sa nu fac o greseala. Nu vorbesc perfect

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre limba engleza: Mi-e teama de multe ori sa nu fac o greseala. Nu vorbesc perfect

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, sustine ca in cei noua ani in care a activat ca europarlamentar la Bruxelles nu a avut translator. in noua ani, cat am fost. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre apelativul astia la adresa Diasporei: A fost folosit anterior de Iohannis cu referire la pesedisti

Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, spune, intr-o postare pe Facebook, ca apelativul astia pe care l-a folosit in conferinta de presa de marti seara pentru a face referire la romanii din Diaspora a fost folosit anterior de presedintele Klaus Iohannis in declaratiile publice, cu referire la pesedisti. Pe mine nu m-ati auzit vreodata folosind acest cuvant, despre oricine as fi vorbit, spune ea.

Viorica Dancila, despre greselile de exprimare: Mi le asum. Eu macar nu am luat nicio masura impotriva romanilor

Viorica Dancila a vorbit si despre greselile de exprimare pe care le-a facut destul de des in timpul declaratiilor de-a lungul timpului. Fostul premier a declarat ca si le asuma, insa important e sa nu.

Viorica Dancila, despre primele masuri pe care le va lua daca va ajunge la Cotroceni: Voi avea curajul sa duc la capat ce l-a speriat pe Iohannis in 2015

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, recunoaste care vor fi primele masuri pe mediu, daca va ajunge la Cotroceni. Fostul premier spune ca padurile sunt prima a prioritate si se va.

Viorica Dancila, despre Inima romaneasca: Am primit acest simbol de la un om drag sufletului meu

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, cu privire la simbolul Inima romaneasca,suliniind ca va continua sa lupte pentru fiecare roman in.

Candidata Viorica Dancila despre ea insasi: Buturuga mica care va rasturna carul mare

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a lansat un nou atac asupra lui Klaus Iohannis, in contextul apro.

Viorica Dancila, despre sustinerea OUG 13: Nu vad probleme de legalitate

Candidatul PSD la prezidentiale si-a organizat marti seara o proprie dezbatere cu jurnalistii in care a vorbit, printre altele, si despre sustinerea Ordonantei 13.

Viorica Dancila a primit o intrebare in engleza de la un jurnalist. Cum a raspuns

Viorica Dancila a primit o intrebare in engleza din partea unui jurnalist prezent la dezbaterea organizata de PSD. Jurnalistul a precizat ca si presedintele francez Emmanuel Macron a primit o provocare.

Ce intrebare ar fi vrut sa-i adreseze Viorica Dancila lui Iohannis

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, i-a transmis, marti, mai multe intrebari contracandidatului sau, presedintele Klaus Iohannis, sustinand ca acesta nu si-a respectat, in mandatul s?.

Viorica Dancila, noi stangacii, marti seara: Desi a pretins ca a predat si meditatii de matematica, nu a reusit sa spuna care e aria cercului Moment hilar cand i s-a pus o intrebare in engleza (VIDEO)

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor de duminica, a comis o noua gafa de proportii, marti seara, cand a organizat o conferinta de presa electorala. Desi a pretins ca este.

Viorica Dancila, intrebata despre fiul sau angajat la Curtea de Conturi: A fost angajat inainte ca eu sa fiu premier. De multe ori, mi-a spus ca pentru el faptul ca mama sa este premier nu este un lucru foarte bun

Prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila, a sustinut, in conferinta de presa organizata in paralel cu dezbaterea presedintelui Iohannis, ca nu ea si-a angajat fiul la Curtea de Conturi si ca acesta a fost angajat inainte ca ea sa ajunga la Palatul Victoria. De multe ori, mi-a spus ca pentru el faptul ca mama sa este premier nu este un lucru foarte bun, pentru ca de multe ori este izolat, de multe ori nu poate face lucruri pe care alti tineri, la varsta lui, si le permit, a spus Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )