Libnet.ro
UNICEF

13:30

Viorica Dancila a fost intrebata de ce crede ca ar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Cum a raspuns - VIDEO

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila a fost intrebata de ce crede ca ar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Cum a raspuns - VIDEO

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a spus, marti seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea,de ce crede caar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Pentru ca imi. continuă pe Antena3

Reactia Vioricai Dancila cand a fost intrebata daca Dragnea e un om bun sau rau

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, afirma ca isi asuma istoria partidului, cu lucruri bune si rele. Dragnea a avut si lucruri bune si lucruri rele, spune ea.

REZULTATE ALEGERI 2019 REZULTATE PARTIALE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila a fost facuta de RAS

Mircea Badea a incercat s-o ajute cu sfaturi pe Viorica Dancila inainte de dezbaterea de marti, dar, de fapt, a reusit.

Ce intrebare ar fi vrut sa-i adreseze Viorica Dancila lui Iohannis

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, i-a transmis, marti, mai multe intrebari contracandidatului sau, presedintele Klaus Iohannis, sustinand ca acesta nu si-a respectat, in mandatul s?.

Tensiuni in Alianta USR-PLUS. Ciolos: Daca am fi reusit sa orientam campania spre proiectul aliantei, nu spre o persoana, poate am fi obtinut un rezultat mai bun

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, considera ca in derularea campaniei prezidentiale au fost lucruri facute bine si lucruri care putea fi facute mai bine atat de candidatul Aliantei USR-Plus, Dan Barna, cat si de catre alianta. Ciolos a declarat ca poate daca aceasta campanie era orientata spre proiectul aliantei care sustine un candidat si nu spre o persoana, care a fost si tinta unor atacuri, atunci poate ar fi fost obtinut un rezultat mai bun.

A fost Liviu Dragnea un om bun sau rau pentru Romania. Ce crede Viorica Dancila: Ne asumam

Viorica Dancila, candidata PSD la alegerile prezidentiale, a fost intrebata de jurnalistii prezenti la Palatul Parlamentului daca Liviu Dragnea a fost un om bun sau rau pentru Romania. Totusi, fostul premier.

Viorica Dancila, intrebata despre fiul sau angajat la Curtea de Conturi: A fost angajat inainte ca eu sa fiu premier. De multe ori, mi-a spus ca pentru el faptul ca mama sa este premier nu este un lucru foarte bun

Prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila, a sustinut, in conferinta de presa organizata in paralel cu dezbaterea presedintelui Iohannis, ca nu ea si-a angajat fiul la Curtea de Conturi si ca acesta a fost angajat inainte ca ea sa ajunga la Palatul Victoria. De multe ori, mi-a spus ca pentru el faptul ca mama sa este premier nu este un lucru foarte bun, pentru ca de multe ori este izolat, de multe ori nu poate face lucruri pe care alti tineri, la varsta lui, si le permit, a spus Dancila.

VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

ACTUALIZARE - Viorica Dancila il acuza pe actualul presedinte de lasitate, precizand faptul ca acesta nu a refuzat o confruntare cu Victor Ponta in 2014. ------ *ACTUALIZARE - intrebata despre OUG 13, Viorica Dancila sustine ca nu ar putea da o asemenea ordonanta. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana.

Viorica Dancila, atac la Klaus Iohannis: Eu nu am aroganta de a crede ca voi fi un Presedinte ideal

Viorica Dancila, fostul premier si candidatul PSD la alegerile prezidentiale, lanseaza un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, despre care spune ca nu a facut nimic in cei cinci ani de mandat. Am avut.

Viorica Dancila, intrebata cate brose are: O sa spun cand o sa spuna Iohannis cate medidatii a dat ca sa-si poata lua 5 case Cum stie Dancila ca se calculeaza aria cercului

Viorica Dancila a fost intrebata, in conferinta de presa de marti seara, cate brose are si cum e cu ceasul, pe care promisese ca il va arata jurnalistilor. Daca initial a spus ca nu a facut un inventar, dar il va face si va raspunde, ea a spus apoi ca va da un raspuns despre ceasurile si brosele ei atunci cand va spune si Klaus Iohannis cati bani din meditatii a facut intr-un an si si-a putut cumpara 5 case.

Ce a raspuns Viorica Dancila cand a fost intrebata daca are casca in ureche

Candidatul PSD a fost intrebat daca exista vreun prompter sau are casca in urechi. Viorica Dancila a sustinut ferm ca nicio vorba si ca ar fi o lipsa de respect. Ar fi o lipsa de respect. Nu exista.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )