Libnet.ro
UNICEF

05:15

Viorica Dancila: Luni voi fi presedintele Romaniei. Cred in victoria binelui in fata raului

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Luni voi fi presedintele Romaniei. Cred in victoria binelui in fata raului

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a afirmat, marti seara, ca luni va fi presedintele Romaniei. Cred in victoria binelui in fata raului,a spus Viorica. continuă pe Antena3

Dancila: Luni voi fi presedintele Romaniei. Cred in victoria binelui in fata raului

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a afirmat, marti seara, ca luni va fi presedintele Romaniei. Cred in victoria binelui in fata raului, a spus ea.

Radu Tudor, dezvaluiri in premiera despre intalnirea cu presedintele Romaniei. Cred ca am auzit pe cineva spunand: Ce cauta aici?!

Radu Tudor a povestit, pe blog, cum a descurs prima sa intalnire cu presedintele Romaniei de la acea vreme, Ion Iliescu. Se intampla in ianuarie 1995, cand realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, de.

Prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei. As realiza eu promisiunea lui Iohannis!

Saptamana viitoare se va stabili care din cei doi candidati va pune mana pe titulatura de presedinte al Romaniei. Care ar fi prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge la cea mai inalta functie din stat? Masura luata de Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei Lupta pentru Cotroceni este aproape .

Viorica Dancila: Iohannis ii minte pe romani. E invatat sa distruga!

Candidatul PSD, Viorica Dancila, sustine ca presedintele Klaus Iohannis ii minte pe romani. Eu nu sunt in razboi cu nimeni si este regretabil sa auzim ca domnul Klaus Iohannis este in razboi cu un par.

VIORICA DANCILA: Cred si acum ca este necesara o dezbatere

ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana. ----- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca investitiile Chinei in Romania sunt necesare. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila precizeaza ca nu a intervenit in justitie, acuzandu-l pe Klaus Iohannis de acest fapt.

TEODOR MELESCANU O voi sustine si in turul doi al alegerilor pe Viorica Dancila

Presedintele interimar al Partidului Forta Nationala PFN), Teodor Melescanu, a declarat ca o va sustine si in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pe Viorica Dancila, candidata PSD.

Ce ar face Mircea Badea la dezbatere, daca ar fi Viorica Dancila: Mi-as lua un camion cu boxe, as merge acolo si as striga: Sunt Vasilica!...

Mircea Badea a explicat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, ce trebuie sa faca Viorica Dancila la dezbaterea lui Klaus Iohannis pentru a castiga alegerile prezidentiale. Eu nu cred ca doamna Dancila nu are.

Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Carmen Harra A ANUNTAT deja CINE va fi PRESEDINTELE ROMANIEI! Previziunea din PRIMUL TUR s-a indeplinit

Celebra prezicatoare Carmen Harra a anuntat cine va fi presedintele Romaniei! Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile prezidentiale. Cine va fi noul presedinte al Romaniei? Iata o intrebare care se.

Viorica Dancila, atac la Klaus Iohannis: Eu nu am aroganta de a crede ca voi fi un Presedinte ideal

Viorica Dancila, fostul premier si candidatul PSD la alegerile prezidentiale, lanseaza un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, despre care spune ca nu a facut nimic in cei cinci ani de mandat. Am avut.

Viorica Dancila il acuza pe Iohannis ca s-a folosit de resursele Administratiei Prezidentiale pentru a-si face campanie

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a afirmat luni ca a aflat din presa ca presedintele Klaus Iohannis s-a folosit de Administratia Prezidentiala pentru a invita persoane la dezbaterea acestuia de marti. E inacceptabil ca presedintele sa apeleze la fonduri bugetare pentru a organiza activitati de natura electorala, adica in folos politic propriu, a subliniat Dancila pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )