Libnet.ro
UNICEF

12:30

Viorica Dancila, record in politica romaneasca. A raspuns la 250 de intrebari, intr-o conferinta maraton

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, record in politica romaneasca. A raspuns la 250 de intrebari, intr-o conferinta maraton

Viorica Dancila a stabilit un nou record in politica romaneasca. Candidatul PSD la prezidentiale a vorbit 145 de minute la intalnirea cu jurnalistii din aceasta seara si a raspuns la 250 de intrebari. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre Inima romaneasca: Am primit acest simbol de la un om drag sufletului meu

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, cu privire la simbolul Inima romaneasca,suliniind ca va continua sa lupte pentru fiecare roman in.

Viorica Dancila, intrebata cum se calculeaza aria cercului, dupa ce a spus ca a dat meditatii gratuite la matematica. Raspunsul candidatului PSD

In dezbaterea de doua ore jumatate in care Viorica Dancila a raspuns intrebarilor jurnalistilor, candidata PSD la prezidentiale a primit si intrebari de cultura generala, in contextul in care a dezvaluit ca si ea a dat meditatii copiilor, fara a cere bani.

Mihai Gadea, provocare pentru Viorica Dancila. Ce raspunsuri da la cele mai grele intrebari adresate lui Iohannis

Mihai Gadea, provocare pentru Viorica Dancila. Ce raspunsuri da la cele mai grele intrebari adresate lui Iohannis.

Viorica Dancila a primit o intrebare in engleza de la un jurnalist. Cum a raspuns

Viorica Dancila a primit o intrebare in engleza din partea unui jurnalist prezent la dezbaterea organizata de PSD. Jurnalistul a precizat ca si presedintele francez Emmanuel Macron a primit o provocare.

Ce intrebare ar fi vrut sa-i adreseze Viorica Dancila lui Iohannis

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, i-a transmis, marti, mai multe intrebari contracandidatului sau, presedintele Klaus Iohannis, sustinand ca acesta nu si-a respectat, in mandatul s?.

Viorica Dancila, anunt inainte de dezbatere: Eu am ales sa am o discutie libera, cu oricine are intrebari

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a facut cateva precizari legate de intalnirea cu presa pe care o va avea, marti, incepand cu ora 18, 00la Parlament. Fostul premier a reiterat.

Viorica Dancila a fost intrebata de ce crede ca ar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Cum a raspuns - VIDEO

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a spus, marti seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea,de ce crede caar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Pentru ca imi.

Ce a raspuns Viorica Dancila cand a fost intrebata daca are casca in ureche

Candidatul PSD a fost intrebat daca exista vreun prompter sau are casca in urechi. Viorica Dancila a sustinut ferm ca nicio vorba si ca ar fi o lipsa de respect. Ar fi o lipsa de respect. Nu exista.

Viorica Dancila, situatie tensionata in timpul dezbaterii. Ce a raspuns fostul premier cand a fost intrebat daca l-a angajat pe fiul sau la Curtea de Conturi

Viorica Dancila a primit o intrebare incomoda in timpul dezbateri. R: Ce le spuneti tinerilor care nu au avut norocul sa aiba o mama premier care sa ii angajeze la Curtea de Conturi? Nu eu l-am.

Viorica Dancila, intrebata cate brose are: O sa spun cand o sa spuna Iohannis cate medidatii a dat ca sa-si poata lua 5 case Cum stie Dancila ca se calculeaza aria cercului

Viorica Dancila a fost intrebata, in conferinta de presa de marti seara, cate brose are si cum e cu ceasul, pe care promisese ca il va arata jurnalistilor. Daca initial a spus ca nu a facut un inventar, dar il va face si va raspunde, ea a spus apoi ca va da un raspuns despre ceasurile si brosele ei atunci cand va spune si Klaus Iohannis cati bani din meditatii a facut intr-un an si si-a putut cumpara 5 case.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )