Libnet.ro
UNICEF

06:45

Vlad Voiculescu, declaratia incredibila despre transportul public din Viena: iti iei un bilet anual si circuli gratis, ca odata ce ai dat bani, e gratis (VIDEO)

B1 B1,
Vlad Voiculescu, declaratia incredibila despre transportul public din Viena: iti iei un bilet anual si circuli gratis, ca odata ce ai dat bani, e gratis (VIDEO)

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primaria Bucurestiului, a facut o afirmatie greu de inteles despre transportul public din Viena. Vorbind, la Europa FM, despre problemele traficului din Bucuresti,. continuă pe B1

VIDEO Vlad Voiculescu: Cu Firea am discutat despre constructia unui spital regional. A fost de acord. Apoi a spus ca export organe si scumpesc medicamente

Vlad Voiculescu a explicat, la Adevarul Live, cum va fi stabilit candidatul comun al Aliantei USR-PLUS pentru Bucuresti, in contextul competitiei cu Nicusor Dan. Va avea Alianta USR-PLUS candidat comun chiar daca vor fi alegeri in doua tururi? Ce solutii propune Vlad Voiculescu pentru cele mai stringente probleme ale Capitalei: traficul si poluarea. Candidatul PLUS a relatat o discutie cu Gabriela Firea despre constructia unui spital regional.

Vlad Voiculescu intervine in disputa dintre Citu si Firea: E o campanie a PNL pentru locale. Nu sunt incantat ca face si alte lucruri decat sa guverneze

Candidatul PLUS pentru Primaria Capitalei, Vlad Voiculescu, a vorbit la Adevarul Live despre conflictul dintre ministrul Finantelor Florin Citu si primarul Bucurestiului Gabriela Firea, insistand pe ideea ca Executivul Orban ar trebui sa guverneze, nu sa-si faca campanie electorala pentru alegerile locale si anticipate.

De ce credeti ca sunteti mai potrivit ca Nicusor Dan la Primaria Generala? Raspunsul lui Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu, candidat PLUS la Primaria Capitalei, a explicat, la Adevarul Live, care sunt atuurile sale in competitia interna cu Nicusor Dan.

Vlad Voiculescu: Cred ca Dumnezeu sau norocul ne-a pazit pana azi de mai multe incidente

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii, in prezent candidatul PLUS la Primaria Capitalei, a criticat negijenta in seviciu a functionarilor publici, facand referire la incidentele petrecute in cele doua scoli din Arad si Bucuresti, in urma carora mai multi elevi au ajuns la spital din cauza substantelor de dezinsectie sau dezinfectie.

CHINA CORONAVIRUS. Transportul public, zborurile si trenurile suspendate in Wuhan incepand de joi

Orasul Wuhan din centrul Chinei, care se confrunta cu un focar de pneumonie provocata de un virus nou, a anuntat ca va suspenda joi transportul public si va inchide aeroportul si garile pentru plecari, cerandu-le totodata locuitorilor sa nu paraseasca orasul fara motive specifice, informeaza Xinhua.

Un functionar public din Sibiu a fost filmat in timp ce refuza sa-si faca treaba. Ba, tu ma iei pe mine la 11 metri? - VIDEO

Un functionar public din Sibiu si-a dat dovada incompetentei in momentul in care nu a reusit sa inregistreze mai multe acte deoarece scannerul institutiei nu a citit codul de bare de pe ele.

Prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel, la Sinteza zilei, despre amenintarea virusului din China: Suntem pregatiti sa actionam!

Este alerta mondiala din cauza virusului din China care pare a se raspandi cu repeziciune de la o persona la alta.

Nicusor Dan, despre cauzele poluarii din Capitala: Traficul, nerespectarea legii pe santiere, disparitia spatiilor verzi si gropile de gunoi

Traficul, nerespectarea legii pe santiere, disparitia spatiilor verzi si modul in care functioneaza gropile de gunoi sunt principalele cauze ale poluarii din Bucuresti, a afirmat Nicusor Dan, candidat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )