Libnet.ro
UNICEF

12:30

Avram Iancu s-a retras din cursa pentru candidatura independenta la Presedintia Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avram Iancu s-a retras din cursa pentru candidatura independenta la Presedintia Romaniei

Avram Iancu, bibliotecarul din Petrosani, cunoscut pentru performanta de a trece inot Canalul Manecii sau pentru cea prin care a inotat de-a lungul intregului curs al Dunarii, a renuntat sa mai candideze independent pentru functia de presedinte al Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Avram Iancu se retrage din cursa prezidentiala: A reusit sa stranga doar 1247 de semnaturi din cele 200.000 necesare si a primit o singura donatie de 2.000 de lei

Avram Iancu, bibliotecarul care a inotat de-a lungul Canalului Manecii, si-a anuntat retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale, afirmand ca a fost invins de sistemul care ingradeste sansele celor ma.

Avram Iancu a renuntat la candidatura: Dorind sa salvez Romania, am constatat ca sunt prea multi salvatori!

Avram Iancu s-a retras din cursa prezidentiala, dupa ce nu a reusit sa stranga decat o mica parte din numarul de semnaturi de sustinere necesare pentru a putea candida.

Surpriza in cursa pentru alegerile prezidentiale: Un cunoscut candidat se retrage!

Bibliotecarul Avram Iancu din Petrosani, cunoscut pentru performantele sale din domeniul sporturilor extreme, a anuntat ca se retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. Motivul: nu a reusit.

Cu ce partide a purtat discutii Avram Iancu, inainte sa-si retraga candidatura la prezidentiale: Fara spijinul unui partid politic este aproape imposibil de strans cele 200.000 de semnaturi

EXCLUSIV ONLINE Avram Iancu, candidat independent la alegerile prezidentiale, si-a anuntat retragerea din cursa, nu inainte de a isi arata dezamagirea fata de lipsa de suport din partea posibililor.

Un candidat la alegerile prezidentiale iese din cursa

Avram Iancu, bibliotecarul sportiv , spune ca i-a fost imposibil sa stranga numarul de semnaturi.

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Bucuresti

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei. Sunt optimist ca oamenii din USR vor sustine candidatura mea si ca impreuna cu toate fortele de buna credinta vom putea reda Bucurestiul bucurestenilor, acolo unde ii e locul, a declarat Dan.

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei

Nicusor Dan anunta ca s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei, el precizand ca sondajele arata recurent ca este omul politic din opozitie cu cea mai mare intentie de vot a bucurestenilor.

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la PMB

Nicusor Dan anunta ca s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primari.

Primul candidat care se retrage din cursa prezidentiala: Am fost ajutat de 20 de compatrioti din doua milioane. Am constatat ca sunt prea multi salvatori

Avram Iancu, bibliotecarul din Petrosani care a devenit cunoscut dupa ce a traversat inot Canalul Manecii, a anuntat ca se retrage din cursa pentru prezidentiale pe motiv ca nu a reusit sa adune pragul de 200. 000 de semnaturi necesare. Scorul este 7 la 1 in favoarea adversarului. Ne aflam in minutul 80. Mingea este la mine si pot suta liber la poarta. insa zidul sistemului este de nepatruns, a notat acesta pe blogul personal.

Gheorghe Dinca a fost transferat in Arestul Politiei din Olt pentru a participa la o noua reconstituire a faptelor

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a parasit Arestul Central, fiind dus in Arestul Politiei Olt, pentru a participa, de luni, la reconstituirea faptelor, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )