Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cine e Catalin Predoiu, propunerea pentru Ministerul Justitiei: premier din umbra, fost rival al lui Iohannis, ministru in sub trei premieri

Adevărul Adevărul,
Cine e Catalin Predoiu, propunerea pentru Ministerul Justitiei: premier din umbra, fost rival al lui Iohannis, ministru in sub trei premieri

Deputatul PNL Catalin Predoiu a fost propus in functia de ministru al Justitiei de premierul desemnat Ludovic Orban. Avocat de profesie, acesta a mai ocupat aceasta functie in guvernele Tariceanu, Boc si Ungureanu. in 2014, dupa fuziunea PDL-PNL, acesta s-a luptat cu Klaus Iohannis pentru candidatura la presedintie. continuă pe Adevărul

Cine este CATALIN PREDOIU, ministrul propus la JUSTITIE in Guvernul Ludovic Orban

Catalin Predoiu este propunerea pentru Ministerul Justitiei, in guvernul Ludovic Orban. Predoiu, deputat de Calarasi, a avut o activitate politicia intensa din 2013, cand intrat in PDL, si pana.

Cine este Bogdan Gheorghiu, propunerea pentru Ministerul Culturii in Guvernul Orban

Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu, in varsta de 44 de ani, este propunerea pentru Ministerul Culturii in Guvernul Orban. A absolvit facultatea de actorie si a avut o cariera lunga in televiziune inainte de a intra.

Cine este Costel Alexe, propunerea PNL pentru Ministerul Mediului. Doctor in meteorologie, promovat de Relu Fenechiu

Deputatul iesean Costel Alexe, aflat la al doilea mandat de parlamentar, este propunerea lui Ludovic Orban pentru functia de ministru al Mediului.

Cine este Victor Costache, sibianul propus pentru Ministerul Sanatatii

Victor Costache este propunerea pentru Ministerul Sanatatii in viitorul Guvern Orban, noteaza Hotnews. Costache are 44 de ani si este director medical al Clinicii Polisano din Sibiu si conferentiar la.

Catalin Predoiu, propus de Orban la Justitie, a condus ministerul si in guvernele Tariceanu, Boc si Ungureanu Ce spunea Basescu despre el cand l-a numit in functie

Fost ministru al Justitiei in guvernele Tariceanu, Boc si Ungureanu, deputatul Catalin Predoiu a fost propus ministru al Justitiei si de premierul desemnat Ludovic Orban. Avocat de profesie, Catalin Predoiu s-a inscris in PDL in 2013, inscriindu-se in cursa interna pentru a fi desemnat candidat la presedintie, calitate pe care a indeplinit-o insa Klaus Iohannis, dupa fuziunea PDL-PNL.

Cine este Catalin Predoiu, ministrul propus la Justitie in Guvernul Orban

Catalin Predoiu a fost propus de premierul desemnat Ludovic Orban pentru a fi ministru al Justitiei. Predoiu are 49 de ani si a mai fost ministru al Justitiei in Guvernul lui Tariceanu.

Razboi cu toate armele intre Birchall si CSM, dupa ce Ministerul Justitiei a secretizat draftul raportului MCV

CSM acuza Ministerul Justitiei ca i-a limitat accesul la Raportul MCV, declarat document secret de Ana Birchall. Astfel, doar membrii consiliului care au certificat ORNISS pot sa vada ce a transmis Comisia.

Cine este Victor Costache, propunerea PNL la Sanatate. Autor al mai multor premiere in domeniul chirurgiei, acesta s-a inscris in PNL in 2018

Inscris in PNL de doar un an, Victor Sebsatian Costache, propunerea PNL pentru Ministerul Sanatatii s-a intors in tara dupa ce timp de zece ani a lucrat in spitale din Franta, Germania sau SUA. Autor al unor premiere in domeniul chirurgiei endovasculare, acesta lucreaza in prezent in Sibiu ca director medical si sef al sectiei de Chirurgie Cardiovasculara si Toracica la Polisano Sibiu.

Portret. Cine este Marcel Vela, propunerea PNL pentru Ministerul de Interne: fost primar 12 ani, pasionat de vanatoare si pescuit

PNL a publicat luni lista oficiala cu propunerile de ministri pentru noul guvern. Printre ei, la Interne, se regaseste senatorul liberal Ion Marcel Vela, fost presedinte al Comisiei de aparare si ordine publica din Senat si in prezent secretar al Senatului. Membru PNL din 1990, acesta a fost schimbat de la sefia Comisiei de aparare anul trecut, la presiunile PSD-ALDE, dupa ce a demarat anchete care priveau protestul din 10 august.

Cine este IOAN MARCEL BOLOS, ministrul propus la FONDURI EUROPENE in Guvernul Ludovic Orban

Ioan Marcel Bolos este propunerea pentru Ministerul Fondurilor Europene in viitorul Guvern Ludovic Orban. Fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor si fost director in Primaria Oradea, unde a infiint.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )