Libnet.ro
UNICEF

15:15

CIOLACU, DESPRE AUDIEREA MINISTRILOR PROPUSI: Exclus ca PSD sa participe luni la constituirea cvorumului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLACU, DESPRE AUDIEREA MINISTRILOR PROPUSI: Exclus ca PSD sa participe luni la constituirea cvorumului

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat ca parlamentarii PSD au analizat fiecare candidatura din Guvernul Orban, s-a discutat despre plusurile si minusurile fiecarei persoane si fiecare parlamentar va adresa intrebarile pe care le considera de cuviinta. Nu va fi o vendeta politica, a spus Ciolacu, subliniind insa ca foarte multi parlamentari PSD au o problema cu faptul ca PNL ar fi plagiat programul de guvernare al PSD. in plus, Ciolacu a reafirmat ideea ca PSD nu va participa la constituirea cvorumului la sedinta de luni. continuă pe Ziarul Bursa

Cum arata calendarul audierii ministrilor propusi

Conducerea Parlamentului a decis luni ca audierea ministrilor propusi in Guvernul Orban sa aiba loc marti si miercuri, in comisiile parlamentare, intre orele 9. 00 si 15. Potrivit programului oficial, votul pentru investirea noului Executiv este programat sa aiba loc intr-un plen reunit saptamana viitoare, pe 4 noiembrie, de la ora 14.

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor: Este exclus ca luni vreun membru PSD sa mearga la vot

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3. PSD a castigat o prima batalie importanta in Birourile Permanente Reunite, fixand un calendar.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )