Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dan Barna: Propunem o alta cadidatura la conducerea Camerei Deputatilor. Catalin Drula

Antena3 Antena3,
Dan Barna: Propunem o alta cadidatura la conducerea Camerei Deputatilor. Catalin Drula

Dan Barna a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca renuntala sefia Camerei Deputatilor si il propune, in schimb, pe Catalin Drula pentru aceasta functie: incercam o noua deschidere. Propunem o alta candidatura la sefia Camerei Deputatilor. O sa-l propunem pe Catalin Drula. continuă pe Antena3

Dan Barna: Le propun lui Ludovic Orban si Kelemen Hunor sa fim vicepremieri in viitorul guvern il propunem pe Catalin Drula la sefia Camerei Deputatilor (VIDEO)

Dan Barna propune ca el si presedintiide la PNL si UDMR, Ludovic Orban si Kelemen Hunor, sa faca parte din viitorul guvern in calitate devicepremieri. Totodata, Catalin Drula a fost anuntat.

Camera a luat act, in plenul de marti, de demisiile din functia de deputat ale lui Marcel Ciolacu, Dan Barna si ale mai multor deputati PSD si USR

Camera Deputatilor a luat act, in plenul de marti, de demisiile din functie a mai multor deputati. De la PSD este vorba despre Marcel Ciolacu, Alfred Simonis, Daniel Suciu si Nicusor Halici iar de la USR sunt mai multi parlamentari, printre care fiind si liderul partidului Dan Barna. Acestia anuntasera in luna noiembrie ca demisioneaza din Parlament, in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensii speciale.

Cine e Catalin Drula, propus de Dan Barna pentru sefia Camerei Deputatilor

Copresedintele USR-PLUS Dan Barna a anuntat marti dimineata ca alianta il propune pe Catalin Drula pentru sefia Camerei Deputatilor, functie ravnita atat de Barna cat si de liderul PNL Ludovic Orban. Apropiat al taberei Barna din USR, Drula a mai fost propus de USR anul trecut pentru postul de Comisar European, iar zilele trecute numele sau era vehiculat pentru ministerul Transporturilor.

Barna renunta la sefia Camerei Deputatilor daca Orban va fi in guvern: Le propun lui Orban si Kelemen sa intram in guvern ca vicepremieri

Cu negocierile blocate din cauza neintelegerilor privind functiile de premier, presedinte al Camerei Deputatilor si presedinte al Senatului, Dan Barna propune ca solutie de iesire din criza ca liderii PNL, USR-PLUS si UDMR sa aiba functii in Guvern, respectiv sa fie vicepremieri. Astfel, ar fi depasit blocajul referitor la postul de sef al Camerei Deputatilor dorit si de Ludovic Orban, si de Dan Barna. Critici din PNL dupa anuntul lui Barna. Falca: Astfel de propuneri trebuie facute la masa negocierilor, nu prin declaratii publicePrima reactie a UDMR dupa anuntul lui Barna. Cseke Attila: Deranjeaza, pentru ca astfel de propuneri se fac mai intai in interior.

De ce Ludovic Orban si Dan Barna trag cu dintii de sefia Camerei Deputatilor

Negocierile dintre PNL, USR PLUS si UDMR pentru formarea noului guvern s-au blocat chiar din prima zi. Motivul: sefia Camerei Deputatilor, ravnita atat de Ludovic Orban PNL), cat si de Dan Barna USR). De ce e o miza atat de importanta?.

USR-PLUS il propune pe Drula la sefia Camerei Deputatilor. Barna: Eu, Orban si Kelemen Hunor sa fim vicepremieri ca deciziile sa fie luate la Palatul Victoria

Copresedintele USR-PLUS, Dan Barna, a anuntat ca formatiunea sa il propune pe Catalin Drula pentru functia de sef al Camerei Deputatilor, iar toti liderii partidelor din coalitie sa fie vicepremieri.

intelegerea secreta dintre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce se intampla acum intre PNL si USR-Plus

Cu doar cateva ore inainte de sedinta cu Klaus Iohannis, partidele PNL si USR-PLUS au dorit sa gaseasca o solutie pentru deblocarea negocierilor in ceea ce priveste urmatorul presedinte al Camerei Deputatilor. A fost facut o intelegere secreta intre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce intelegere au facut Ludovic Orban si Dan Barna Luni, 14 .

Ciolacu: Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri care vor sa obtina sefia de la Camera ca sa se salveze in interiorul partidului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca adevarata miza a negocierilor dintre PNL, USR-PLUS si UDMR o reprezinta ramanerea in functiile de presedinte de partid a lui Ludovic Orban si Dan Barna. De fapt, sunt doi lideri politici - Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri, amandoi au pierdut alegerile - care vor sa obtina sefia de la Camera Camera Deputatilor - n. r. ) ca sa se salveze in interiorul partidului.

Camera a luat act de demisiile lui Marcel Ciolacu si Dan Barna

Camera Deputatilor a luat act, in plenul de marti, de demisiile din functie a mai multor deputati. De la PSD este vorba despre Marcel Ciolacu, Alfred Simonis, Daniel Suciu si Nicusor Halici iar de la USR sunt mai multi parlamentari, printre care fiind si liderul partidului Dan Barna. Acestia anuntasera in luna noiembrie ca demisioneaza din Parlament, in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensii speciale, potrivit News.

Ciolos, dupa anuntul lui Dan Barna: Arata ca noi suntem gata sa oferim solutii, nu sa ne cramponam de functii

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a afirmat, marti, ca anuntul lui Dan Barna referitor la infiintarea a trei functii de vicepremier, pentru liderii celor trei formatiuni, arata ca alianta USR PLUS este gata sa ofere solutii, nu sa se cramponeze de functii. Vom discuta cu colegii de la PNL si UDMR masura cu masura, pentru ca asta e mai important decat cum ne impartim functiile, a transmis Ciolos.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )