Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dancila are o brosa speciala de campanie, pe care spera sa o poarte fiecare roman

Adevărul Adevărul,
Dancila are o brosa speciala de campanie, pe care spera sa o poarte fiecare roman

Prezenta la Romexpo pentru a-si lansa candidatura la alegerile prezidentiale, presedintele PSD Viorica Dancila a declarat ca are o brosa speciala pentru campanie. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila spune ca are o brosa speciala pentru campania electorala: inima romaneasca

Viorica Dancila a venit sambata la lansarea candidaturii sale la alegerile prezidentiale cu o noua brosa despre care spune ca este speciala, pentru ca este inima romaneasca, si ca o va purta pe intreaga perioada a campaniei electorale.

Cum s-a imbracat Viorica Dancila la lansarea oficiala a candidaturii la prezidentiale. Toata sala a aplaudat-o

Viorica Dancila si-a lansat, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale. La evenimentul organizat special pentru aceasta ocazie, premierul demis al Romaniei s-a imbracat cu un sacou negru si a purtat in piept o brosa speciala despre care a spus ca va fi folosita in campania electorala. Viorica Dancila si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale Presedintele PSD .

Cine o va inlocui pe Viorica Dancila. Variantele cu numele celor care ar putea fi numiti pentru functia de prim-ministru

Motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament, joi, cu 238 de voturi pentru si 4 voturi impotriva. Viorica Dancila si-a pierdut postul de premier al Romaniei, iar in perioada urmatoare partidele politice se vor consulta in vederea propunerii unui nou prim-ministru. Ludovic Orban a anuntat ca ar putea fi chiar el una dintre propuneri, .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )