Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dancila, la lansarea candidaturii si la trei zile dupa ce a picat Guvernul: Victorie! Dumnezeu sa ne ajute!

B1 B1,
Dancila, la lansarea candidaturii si la trei zile dupa ce a picat Guvernul: Victorie! Dumnezeu sa ne ajute!

Viorica Dancila si-a lansat candidatura la prezidentiale sambata, in prima zi a campaniei electorale oficiale, in fata a 10. 000 de membri de partid si simpatizanti. Dancila si-a manifestat convingerea. continuă pe B1

Dan Barna, dupa ce a PICAT Guvernul: USR sustine ALEGERI ANTICIPATE in februarie sau martie. Acest lucru da incredere romanilor Nu am votat impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, dupa ce Guvernul Dancila a picat, ca partidul pe care il conduce sustine alegerile anticipate. Dizolvam parlamentul, iar in februarie sau martie puteam organiza.

GABRIELA FIREA, LA LANSAREA CANDIDATURII VIORICAI DANCILA: Nu fiti tristi! Ce nu te doboara te intareste

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le-a spus, sambata, participantilor la lansarea candidaturii Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale, sa nu fie tristi. Ce nu te doboara te intareste, a afirmat ea.

A inceput Campania pentru alegerile prezidentiale. Romanii din Diaspora vor vota timp de trei zile

Campania pentru alegerile prezidentiale a inceput sambata, cu 14 candidati la functia de sef al statului si cu noi masuri - romanii din diaspora pot vota la urna pe parcursul a trei zile sau prin.

Curtea de Justitie UE, sesizata de CE cu privire la subminarea independentei judecatorilor polonezi. Sesizarea vine cu trei zile inainte de alegerile din Polonia

Comisia Europeana CE) a sesizat joi - cu trei zile inaintea alegerilor legislative poloneze - Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) impotriva Poloniei, cu privire la un nou regim disciplinar al judecatorilor care, apreciaza Bruxellesul, le submineaza independenta, relateaza AFP.

Gabriela Firea, discurs cu citate din generalul chinez Sun Tzu si selfie cu Olguta Vasilescu, la lansarea candidaturii Vioricai Dancila

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost prima care li s-a adresat pesedistilor la evenimentul de lansare a candidaturii Vioricai Dancila la prezidentiale, i-a indemnat sa nu fie tristi ca a cazut Guvernul si l-a citat pe generalul chinez Sun Tzu. La finalul discursurilor, dominate de atacuri la adresa lui Klaus Iohannis, Firea si-a facut un selfie alaturi de Olguta Vasilescu.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Cosmarul Romaniei a incetat!

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut, cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Trei parlamentari PSD au votat alaturi de rivalii formatiunii politice. Partidul de la guvernare pierde Puterea dupa 7 ani si jumatate de guvernare, cu o mica pauza. Viorica Dancila s-a contrazis, in plen, cu Victor Ponta si Calin Popescu .

Serban Valeca, la lansarea candidaturii liderului PSD la alegerile prezidentiale: Noi in Arges o vedem pe Viorica Dancila ca o gospodina

Viorica Dancila, liderul partidului PSD si candidatul la prezidentiale, este vazuta ca o gospodina in Arges, a spus vicepresedintele PSD Serban Valeca.

Prima reactie e Vioricai Dancila, dupa ce guvernul a picat. Parlamentarii PSD au tradat!

Viorica Dancila si guvernul pe care l-a condus timp de un an si 8 luni au cazut astazi prin motiune de cenzura, in plenul Parlamentului Romaniei. Nu mica a fost dezamagirea presedintelui PSD atunci cand a vazut ca a fost invalidata, alaturi de echipa de la Palatul Victoriei. Social-democrata a recunoscut, inca de la primele .

Eugen Tomac (PMP), dupa ce Guvernul Dancila a cazut: Oficial, s-a incheiat epoca Dragnea (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, joi, dupa ce guvernul PSD a picat la motiunea de cenzura, ca s-a incheiat epoca Dragnea. Oficial, s-a incheiat epoca Dragnea. Oameni cu viziuni diferite au.

Ce se intampla cu pensiile si salariile, dupa ce guvernul Dancila a cazut. Anunt de ultima ora

Nici nu s-au bucurat romanii bine de reusita caderii guvernului, ca alte intrebari grele au ajuns in prim-plan. Fostul premier a facut un apel catre presedintele Klaus Iohannis si PNL in cadrul sedintei de guvern. Ce se va intampla cu salariile si pensiile romanilor, dupa motiunea de cenzura ce a trecut ieri cu brio? Ce .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )