Libnet.ro
UNICEF

20:30

Gabriela Firea: Azi imi depun candidatura pentru a deveni senator de Bucuresti in Parlamentul Romaniei

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Azi imi depun candidatura pentru a deveni senator de Bucuresti in Parlamentul Romaniei

Gabriela Firea a anuntat, pe o retea sociala, ca astazi isi va depune candidatura pentru functia de senator de Bucuresti in Parlamentul Romaniei. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, reactie dupa ce Orban i-a atacat pe Alexandru Rafila si pe Adrian Streinu Cercel

Gabriela Firea a reactionat duminica seara, dupa ce Ludovic Orban i-a criticat pe medicii Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel pentru candidatura lor la alegerile parlamentare pe listele PSD, la Camera Deputatilor, respectiv la Senat.

GABRIELA FIREA: Vom propune legi care sa asigure romanilor un trai mai bun

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a depus, astazi, la Biroul Electoral de circumscriptie, listele de candidati pentru alegerile parlamentare.

Gabriela Firea, avertisment dur catre Ludovic Orban: Macar in ceasul al doisprezecelea intelegeti ca interesul primordial al romanilor este sanatatea!

Gabriela Firea a declansat un nou atac la adresa premierului si a autoritatilor, dupa ce situatia pandemiei de COVID-19 pare sa fie scapata de sub control. in urma tuturor balbelor transmise in contextul intrarii Capitalei in scenariul rosu, fostul primar avertizeaza bucurestenii ca vor plati pentru incompetenta de care da dovada conducerea actuala. Ce ii .

GABRIELA FIREA: Nici pana in acest moment prefectul nu a convocat o sedinta a Comitetului pentru Situatii de Urgenta

Primarul in functie al Bucurestiului, Gabriela Firea, a declarat ca nici pana in acest moment prefectul capitalei nu a convocat sedinta Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta, in conditiile in care incidenta cazurilor de infectare cu coronavirus a depasit 3 la mia de locuitori.

PSD a depus listele candidatilor din Bucuresti pentru Camera Deputatilor si Senat. Gabriela Firea: Ne dorim ca in Capitala sa avem in noua legislatura 4-5 senatori si 10-11 deputati (VIDEO)

Reprezentantii PSD Bucuresti au depus, miercuri, la Biroul Electoral Municipal lista candidatilor pentru Camera Deputatilor si Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie. in acest context, Gabriela Firea,.

Gabriela Firea: Haosul generat de deciziile contradictorii ale Comitetului pentru Situatii de Urgenta al Capitalei arata incapacitatea actualei puteri politice

Edilul in functie, Gabriela Firea a adus o serie de critici la adresa prefectului capitalei, Gheorghe Cojanu, dar si a Comiteului pentru Situatii de Urgenta al Bucurestiului, intr-un mesaj postat pe contul sau.

GABRIELA FIREA, DESPRE MANDATUL LUI NICUSOR DAN: Sa aiba rabdare; sa ii dam justitiei ce este al justitiei

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi ca primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, trebuie sa isi pastreze increderea in justitie si sa aiba rabdare pana cand Curtea de Apel va decide cu privire la contestatiile care au fost depuse impotriva sa.

GABRIELA FIREA, DESPRE DECIZIA PSD IN PRIVINTA CANDIDATURII LUI OPRISAN: Sub nicio forma nu pun la indoiala votul colegilor nostri

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca nu va pune la indoiala decizia conducerii partidului de a invalida lista candidatilor din Vrancea la alegerile parlamentare, inclusiv cea la Senat a lui Marian Oprisan.

Gabriela Firea, dupa ce conducerea PSD l-a scos pe Marian Oprisan de pe listele de candidati la parlamentare: Trebuie sa tinem cont de semnalele primite de la cetateni (VIDEO)

Gabriela Firea, candidat PSD Bucuresti la Senatul Romaniei, a declarat ca Marian Oprisan, care a pierdut alegerile locale din Vrancea, ar trebui sa inteleaga decizia conducerii centrale a partidului de a-l.

Gabriela Firea: Daca Cercel si Rafila candidau la PNL erau in continuare somitati

Gabriela Firea il ironizeaza pe premierul Ludovic Orban dupa ce liberalul a criticat optiunea medici.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.23 seconds )