Libnet.ro
UNICEF

08:45

Gabriela Firea: Caldura in case, mai devreme! Ani de zile s-a dat drumul foarte tarziu. Se dardaia toamna tarziu in case

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Caldura in case, mai devreme! Ani de zile s-a dat drumul foarte tarziu. Se dardaia toamna tarziu in case

Gabriela Firea anunta un plan important legat de alimentarea cu caldura a locuintelor, dupa ce ieri si-a depus candidatura pentru functia de senator de Bucuresti. continuă pe Antena3

Pelerinajul de Sfantul Dumitru in Capitala va avea loc, timp de trei zile. Accesul este permis doar pentru bucuresteni Ce prevede protocolul cu Patriarhia aprobat de Gabriela Firea - UPDATE

Pelerinajul de Sfantul Dumitru din Capitala va avea loc intre zilele de 25 si 27 octombrie, la eveniment fiind permis doar accesul persoanelor cu resedinta in Bucuresti, conform protocolului incheiat de municipalitate cu Patriarhia si aprobat de primarul in exercitiu Gabriela Firea. Initial, premierul Ludovic Orban anuntase ca pelerinajul din acest an de Sfantul Dumitru nu va mai avea loc, iar recent declara ca vrea sa discute cu Biserica, intentia fiind sa nu se permita accesul pelerinilor din alte localitati.

Nu doar tunsoarea a schimbat-o, ci si stilul vestimentar! Gabriela Firea imbraca tinute tineresti de cand nu mai e primar

Gabriela Firea surprinde cu schimbarile de cand nu mai ocupa functia de Primar General al Capitalei. A uimit prima data cu tunsoarea foarte scurta, iar acum cu stilul vestimentar! A intinerit-o cu cel putin cinci ani!.

GABRIELA FIREA: in ultimii patru ani s-au schimbat 270 de km din reteaua de termoficare

Primarul general in functie, Gabriela Firea, respinge acuzatiile edilului general ales, Nicusor Dan, legate de faptul ca in ultimii patru ani ar fi fost inlocuiti doar 680 de metri din reteaua de termoficare si ca nu ar fi asigurate stocuri de materiale in vederea reparatiilor pentru iarna care urmeaza, potrivit News. ro.

GABRIELA FIREA: Vom propune legi care sa asigure romanilor un trai mai bun

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a depus, astazi, la Biroul Electoral de circumscriptie, listele de candidati pentru alegerile parlamentare.

Gabriela Firea, din biroul de la Primarie:Sunt tot aici. Muncesc. imi place

Primarul inca in functie al Bucurestiului, Gabriela Firea, a postat pe o retea de socializare o fotografie din biroul de la Primarie. Mesajul care insoteste poza pare ca este adresat ironic primarului ales al Capitalei, Nicusor Dan al carui mandat va mai intarzia cel putin o saptamana.

GABRIELA FIREA: Voi depune un proiect pentru amendarea Legii termoficarii

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea sustine ca printre primele initiative legislative pe care le va avea in calitate de senator de Bucuresti va fi cea privitoare la modificarea intervalului de timp legal de la care se poate furniza agentul termic.

GABRIELA FIREA, DESPRE MANDATUL LUI NICUSOR DAN: Sa aiba rabdare; sa ii dam justitiei ce este al justitiei

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi ca primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, trebuie sa isi pastreze increderea in justitie si sa aiba rabdare pana cand Curtea de Apel va decide cu privire la contestatiile care au fost depuse impotriva sa.

GABRIELA FIREA, DESPRE DECIZIA PSD IN PRIVINTA CANDIDATURII LUI OPRISAN: Sub nicio forma nu pun la indoiala votul colegilor nostri

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca nu va pune la indoiala decizia conducerii partidului de a invalida lista candidatilor din Vrancea la alegerile parlamentare, inclusiv cea la Senat a lui Marian Oprisan.

Gabriela Firea, avertisment dur catre Ludovic Orban: Macar in ceasul al doisprezecelea intelegeti ca interesul primordial al romanilor este sanatatea!

Gabriela Firea a declansat un nou atac la adresa premierului si a autoritatilor, dupa ce situatia pandemiei de COVID-19 pare sa fie scapata de sub control. in urma tuturor balbelor transmise in contextul intrarii Capitalei in scenariul rosu, fostul primar avertizeaza bucurestenii ca vor plati pentru incompetenta de care da dovada conducerea actuala. Ce ii .

Nicusor Dan, dupa ce Gabriela Firea a postat o poza din Primarie cu mesajul Tot aici si imi place: Sfidarea suprema la adresa bucurestenilor

Sfidarea suprema la adresa bucurestenilor: nici nu munceste, nici nu lasa pe altii. , a reactionat Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, dupa ce Gabriela Firea, primarul inca in functie, a postat o imagine cu ea in biroul din Primarie cu mesajul Sunt tot aici.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )