Libnet.ro
UNICEF

19:16

Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru alegerile prezidentiale pe 20 septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru alegerile prezidentiale pe 20 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis isi va depune, in 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale. Seful statului este sustinut de catre PNL impreuna cu care organizeaza deja actiuni de precampanie in tara. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: Klaus Iohannis isi depune candidatura la prezidentiale vineri. Cand vor liberalii sa depuna motiunea de cenzura

Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru prezidentialele din aceasta toamna vineri, atunci urmand a fi depuse semnaturile stranse de liberali, potrivit unor surse politice.

Iohanni a facut anuntul! Cand isi depune candidatura pentru prezidentiale?

Presedintele Iohannis isi va depune, in 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pent.

Surpriza in cursa pentru alegerile prezidentiale: Un cunoscut candidat se retrage!

Bibliotecarul Avram Iancu din Petrosani, cunoscut pentru performantele sale din domeniul sporturilor extreme, a anuntat ca se retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. Motivul: nu a reusit.

Victor Ponta anunta ca Mircea Diaconu a strans numarul de semnaturi necesare pentru prezidentiale. Cand urmeaza sa isi depuna candidatura

Mircea Diaconu ar urma sa isi depuna sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, dupa ce a strans numarul de semnaturi necesare, a anuntat presedintele Pro Romania, Vi.

Iohannis, Dancila, Barna, averi inainte de alegerile prezidentiale. Cat detin favoritii pentru presedintie in conturi

Antena 3 a prezentat averile principalilor favoriti la alegerile prezidentiale, respectiv Klaus Iohannis, Viorica Dancila si Dan Barna. Klaus Iohannis Doua apartamente si trei case are Klaus Iohannis, iar.

Adrian Nastase il acuza pe Klaus Iohannis ca i-a preluat tema de campanie electorala

Fostul premier Adrian Nastase spune ca presedintele Klaus Iohannis i-a preluat tema de campanie, folosita la alegerile prezidentiale din anul 2004. Am constatat ca unul dintre candidatii la prezidentiale.

Cine sunt candidatii la presedintie, potrivit lui CTP. Care e diferenta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu a facut o ampla analiza a candidatilor la alegerile prezidentiale din acest an. Potrivit gazetarului, Calin Popescu Tariceanu nu a realizat nimic important in functiile pe care le-a ocupat pana acum, Viorica Dancila este o biata pisica luata de ceafa de Dragnea, iar Klaus Iohannis castiga electorat fara sa faca prea multe .

Cum incearca PSD sa-l bage la inchisoare pe Klaus Iohannis. Initiativa legislativa depusa in liniste de Teodorovici

Presedintele ANAF a facut un anunt cel putin interesant despre datoria lui Klaus Iohannis. Ce initiativa legislativa a depus de curand Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor? Iata afirmatiile Mirelei Calugareanu, presedintele ANAF, despre in ce situatie se afla Fiscul si care este, de fapt, problema lui Iohannis. Cum incearca PSD sa-l bage la inchisoare pe Klaus .

Klaus Iohannis a stabilit deja cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere

Klaus Iohannis a stabilit, sambata, la Scoala de vara a tineretului liberal, cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere. Klaus Iohannis a stabilit deja cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere Cand spui comedie, spui I. Caragiale si imediat in minte iti vine si O .

KLAUS IOHANNIS: Sunt foarte multe lucruri de facut dupa guvernarile esuate ale PSD

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata, tinerilor liberali prezenti la Scoala de vara de la Venus, ca sunt foarte multe lucuri de facut si de indreptat dupa guvernarile esuate ale PSD, precizand ca sustinerea mediului privat si cresterea economica sunt pilonii fundamentali pentru a face Romania Normala.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )