Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Viorica Dancila si-a lansat candidatura la Cotroceni: Aceste forte cu care luptam acum vor distrugerea PSD Firea: Nu fiti tristi, ce nu te doboara, te intareste Ciolacu: Cei care au tradat vor primi rasplata mai repede decat se asteapta

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viorica Dancila si-a lansat candidatura la Cotroceni: Aceste forte cu care luptam acum vor distrugerea PSD Firea: Nu fiti tristi, ce nu te doboara, te intareste Ciolacu: Cei care au tradat vor primi rasplata mai repede decat se asteapta

In prima zi a campaniei electorale pentru prezidentiale, Viorica Dancila si-a lansat candidatura pentru Cotroceni, la Romexpo, in prezenta catorva mii de pesedisti carora le-a vorbit despre fortele care vor distrugerea PSD si pentru care motiunea de cenzura a fost doar primul pas dintr-un plan elaborat si meschin. L-a atacat din nou pe Klaus Iohannis, cel mai toxic presedinte, care i-a sacrificat pe romani din ambitia de a obtine un nou mandat, si a invocat zece masuri pe care le-ar lua daca ar ajunge la Cotroceni, una dintre ele fiind transformarea Administratiei prezidentiale intr-o camera de garda mereu deschisa, cu profesionisti care vor lucra din toata inima pentru romani. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila isi lanseaza candidatura la Cotroceni sambata, pe fondul tensiunilor din partid provocate de votul la motiunea de cenzura

Sambata, in prima zi a campaniei electorale pentru prezidentiale, Viorica Dancila isi va lansa candidatura pentru Cotroceni, la Romexpo, unde social-democratii mizeaza pe o prezenta de 10. 000 de oameni. Evenimentul are loc la doua zile de la votul din Parlament in urma caruia Guvernul a fost demis prin motiune de cenzura, iar o parte dintre lideri o contesta pe Dancila.

VIDEO: Viorica Dancila, dansand hora la nunta sefului Consiliului Judetean Maramures

Viorica Dancila, alaturi de mai multi lideri PSD, participa sambata seara la nunta presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea. Imagini postate pe Facebook de Doian Pana o suprind pe Viorica Dancila alaturi de Olguta Vasilescu, prinsa intr-o hora.

Raluca Turcan a copiat-o pe Viorica Dancila. Cum a aparut la consultarile de la Cotroceni

Raluca Turcan a surprins cu aparitia sa la consultarile de la Cotroceni care au loc in acest moment. PNL isi prezinta chiar acum propunerea de premier. Cum a copiat-o Turcan pe Dancila in in ziua numirii noilor ministri? Raluca Turcan a copiat-o pe Viorica Dancila Azi, 11 octombrie, au loc consultarile pentru noii ministri. Partidul .

De ce s-a razgandit Viorica Dancila si nu mai merge la consultarile de la Cotroceni

Presedintele PSD Viorica Dancila a anuntat joi, dupa picarea Guvernului in Parlament, ca va merge la consultarile de la Cotroceni cu seful statului. Dupa cateva ore Dancila si-a schimbat declaratia si a declinat invitatia facuta de Klaus Iohannis. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca anuntul facut de liderul PSD i-a luat prin surprindere pe social-democrati, in conditiile in care era stabilita si delegatia care sa mearga la Cotroceni.

Cum s-a imbracat Viorica Dancila la lansarea oficiala a candidaturii la prezidentiale. Toata sala a aplaudat-o

Viorica Dancila si-a lansat, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale. La evenimentul organizat special pentru aceasta ocazie, premierul demis al Romaniei s-a imbracat cu un sacou negru si a purtat in piept o brosa speciala despre care a spus ca va fi folosita in campania electorala. Viorica Dancila si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale Presedintele PSD .

Dancila, la lansarea candidaturii si la trei zile dupa ce a picat Guvernul: Victorie! Dumnezeu sa ne ajute!

Viorica Dancila si-a lansat candidatura la prezidentiale sambata, in prima zi a campaniei electorale oficiale, in fata a 10. 000 de membri de partid si simpatizanti. Dancila si-a manifestat convingerea.

Viorica Dancila a intrat oficial in cursa pentru Cotroceni: Voi lupta pentru a scapa tara de cel mai toxic presedinte pe care l-a avut vreodata - LIVE, TEXT si VIDEO

UPDATE Presedintele PSD si candidatul social-democratilor in cursa pentru Cotroceni, Viorica Dancila, a precizat inca de la inceputul discursului de la Romexpo,ca ar fi avut alt discurs astazi, daca.

Viorica Dancila a intrat oficial in cursa pentru Cotroceni: Klaus Iohannis e cel mai toxic presedinte pe care Romania l-a avut vreodata

UPDATE Presedintele PSD si candidatul social-democratilor in cursa pentru Cotroceni, Viorica Dancila, a precizat inca de la inceputul discursului de la Romexpo,ca ar fi avut alt discurs astazi, daca.

Viorica Dancila a anuntat ca PSD nu va merge la consultarile de la Cotroceni

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat joi seara ca partidul pe care-l conduce nu va participa vineri la consultarile de la Palatul Cotroceni convocate de presedintele Iohannis, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament.

Viorica Dancila intra oficial in cursa pentru Cotroceni: Mergem pana la capat si vom invinge

UPDATEEvenimentul de lansare a candidaturii liderului PSD, Viorica Dancila, la Presedintia Romaniei a inceput, sambata, la Romexpo, in prezenta liderilor social-democrati. Mii de sustinatori ai PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2671 seconds )