Libnet.ro
UNICEF

06:00

Marian Oprisan: Am decis sa imi retrag candidatura pentru functia de senator. Mai mult ca oricand cred ca in PSD este nevoie de unitate

Adevărul Adevărul,
Marian Oprisan: Am decis sa imi retrag candidatura pentru functia de senator. Mai mult ca oricand cred ca in PSD este nevoie de unitate

Fostul lider al PSD Vrancea Marian Oprisan a afirmat, miercuri seara, ca a decis sa isi retraga candidatura pentru functia de senator, desi avea sustinerea filialei. Mai mult ca oricand cred ca in PSD este nevoie de unitate, a sustinut Oprisan. continuă pe Adevărul

MARIAN OPRISAN: Am decis sa imi retrag candidatura pentru functia de senator

Fostul lider al PSD Vrancea Marian Oprisan a afirmat, miercuri seara, ca a decis sa isi retraga candidatura pentru functia de senator, desi avea sustinerea filialei.

Gabriela Firea: Azi imi depun candidatura pentru a deveni senator de Bucuresti in Parlamentul Romaniei

Gabriela Firea a anuntat, pe o retea sociala, ca astazi isi va depune candidatura pentru functia de senator de Bucuresti in Parlamentul Romaniei.

Florin Iordache, autorul OUG 13, si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Legislativ

Florin Iordache, autorul celebrei OUG 13 care a scos sute de mii de romani in strada in ianuarie 2017, si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Legislativ.

Marian Oprisan: Eu am renuntat la candidatura. Nu m-a dat nimeni jos de pe lista de la Senat. Nu moare nimeni daca nu merge in Parlamentul tarii (VIDEO)

Social-democratul Marian Oprisan nu va mai candida pentru o functie de senator la alegerile parlamentare. Asta dupa ce, marti, fusese desemnat drept candidat pe lista PSD Vrancea pentru un post in Senat, printr-o de.

Marian Oprisan scos de pe lista PSD Vrancea pentru Senat pe care s-a trecut singur

Candidatura lui Marian Oprisan pentru un loc eligibil la Senat a fost respinsa, azi de conducerea PSD.

Marian Oprisan va deschide lista PSD Vrancea pentru Senat la alegerile parlamentare

Marian Oprisan, fost presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, va deschide lista PSD din acest judet pentru Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie, se arata intr-un comunicat de presa al organizatiei.

PSD Vrancea a anuntat candidatii la alegerile parlamentare: Marian Oprisan deschide lista pentru Senat, Nicusor Halici pentru Camera Deputatilor

Organizatia PSD Vrancea a anuntat, marti seara, ca si-a desemnat candidatii la alegerile parlamentare, fostul lider al filialei Marian Oprisan fiind primul pe lista pentru Senat, in timp ce Nicusor Halici deschide lista pentru Camera Deputatilor.

Marian Oprisan isi retrage candidatura

Lista trimisa de domnul Marian Oprisan la Vrancea a fost invalidata.

inca un baron local scos din schema de Marcel Ciolacu. Marian Oprisan confirma tensiunile cu seful PSD

Candidatura lui Marian Oprisan pentru un loc la Senat a fost respinsa miercuri, 21 octombrie, de conducerea PSD. Lista candidatilor de la Vrancea a fost invalidata de Consiliul Politic National, dupa ce Oprisan a .

Gabriela Firea, dupa ce conducerea PSD l-a scos pe Marian Oprisan de pe listele de candidati la parlamentare: Trebuie sa tinem cont de semnalele primite de la cetateni (VIDEO)

Gabriela Firea, candidat PSD Bucuresti la Senatul Romaniei, a declarat ca Marian Oprisan, care a pierdut alegerile locale din Vrancea, ar trebui sa inteleaga decizia conducerii centrale a partidului de a-l.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )