Libnet.ro
UNICEF

12:45

Marian Oprisan scos de pe lista PSD Vrancea pentru Senat pe care s-a trecut singur

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marian Oprisan scos de pe lista PSD Vrancea pentru Senat pe care s-a trecut singur

Candidatura lui Marian Oprisan pentru un loc eligibil la Senat a fost respinsa, azi de conducerea PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Oprisan, scos de pe lista PSD Vrancea pentru Senat pe care s-a trecut singur Ciolacu: Nu ar trebui sa candideze pentru o functie in Parlament, nu este oportun

Candidatura lui Marian Oprisan pentru un loc eligibil la Senat a fost respinsa, miercuri, de conducerea PSD. Consiliul Politic National a decis sa invalideze lista candidatilor PSD Vrancea la alegerile parlamentare, dupa ce Marian Oprisan a convocat o sedinta a organizatiei PSD Vrancea si s-a pus candidat la parlamentare. Oprisan: Eu nu am vrut sa candidez, colegii si-au dorit cu ardoare.

Marian Oprisan va deschide lista PSD Vrancea pentru Senat la alegerile parlamentare

Marian Oprisan, fost presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, va deschide lista PSD din acest judet pentru Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie, se arata intr-un comunicat de presa al organizatiei.

Oprisan s-a pus pe lista de candidati la Senat, impotriva vointei lui Ciolacu

Marian Oprisan deschide lista PSD Vrancea pentru Senatul Romaniei la alegerile parlamentare din 6 de.

PSD Vrancea a anuntat candidatii la alegerile parlamentare: Marian Oprisan deschide lista pentru Senat, Nicusor Halici pentru Camera Deputatilor

Organizatia PSD Vrancea a anuntat, marti seara, ca si-a desemnat candidatii la alegerile parlamentare, fostul lider al filialei Marian Oprisan fiind primul pe lista pentru Senat, in timp ce Nicusor Halici deschide lista pentru Camera Deputatilor.

Vrancea: Oprisan, pe primul loc al listei PSD pentru Senat

Marian Oprisan deschide lista PSD Vrancea pentru Senatul Romaniei la alegerile parlamentare din 6 decembrie, potrivit unui comunicat de presa transmis de organizatia judeteana a social-democratilor.

Marian Oprisan: Eu am renuntat la candidatura. Nu m-a dat nimeni jos de pe lista de la Senat. Nu moare nimeni daca nu merge in Parlamentul tarii (VIDEO)

Social-democratul Marian Oprisan nu va mai candida pentru o functie de senator la alegerile parlamentare. Asta dupa ce, marti, fusese desemnat drept candidat pe lista PSD Vrancea pentru un post in Senat, printr-o de.

inca un baron local scos din schema de Marcel Ciolacu. Marian Oprisan confirma tensiunile cu seful PSD

Candidatura lui Marian Oprisan pentru un loc la Senat a fost respinsa miercuri, 21 octombrie, de conducerea PSD. Lista candidatilor de la Vrancea a fost invalidata de Consiliul Politic National, dupa ce Oprisan a .

Listele PSD Vrancea au fost invalidate. Ciolacu: Nu e oportuna candidatura lui Oprisan la Senat

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat miercuri ca lista candidatilor PSD Vrancea a fost invalidata de Consiliului Politic National al partidului si a adaugat ca nu este oportuna candidatura lui Marian Oprisan la Senat, iar acesta ar trebuie sa ramana vicepresedinte al Consiliului Judetean Vrancea.

Gabriela Firea: imi pare foarte rau de Marian Oprisan. Decizia s-a luat spre binele imaginii partidului

Gabriela Firea, locul 1 pe lista PSD pentru Senat in Capitala, a comentat, miercuri, situatia tensionata din partid, dupa ce fostul lider al organizatiei Vrancea, Marian Oprisan, a fost oprit sa candideze pentru un mandat de parlamentar.

Marian Oprisan risca excluderea din PSD. Fostul baron de Vrancea vrea sa forteze mana lui Ciolacu si sa fie pus cap de lista la parlamentare

Marian Oprisan risca sa fie exclus din PSD, dupa ce a pierdut sefia CJ Vrancea si sefia organizatiei judetene a PSD. Asta dupa ce fostul baron vrea sa forteze mana conducerii partidului si sa se.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2231 seconds )