Libnet.ro
UNICEF

19:00

Nume noi, dar si alte candidaturi controversate pe lista PSD la parlamentare: Rectorul de la Targu Mures candideaza la Senat O fosta judecatoare CCR si avocata Alinei Bica vor lua locul lui Iordache si Nicolicea

Hotnews Hotnews,
 Nume noi, dar si alte candidaturi controversate pe lista PSD la parlamentare: Rectorul de la Targu Mures candideaza la Senat O fosta judecatoare CCR si avocata Alinei Bica vor lua locul lui Iordache si Nicolicea

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat luni, noile achizitii pentru lista la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Astfel, presedintele PSD a anuntat ca se continua reforma in partid prezentandu-l pe rectorul Universitatii de Medicina din Targu Mures Leonard Azamfirei. Alaturi de acesta si-a anuntat candidatura la Senat si Vasile Dincu. Totusi, pe lista social-democratilor se regasesc si nume controversate ca Alina Vicol, avocata Alinei Bica, dar si fosta judecatoare de la Curtea Constitutionala Simona Maya Teodoroiu, propulsata de Adrian Nastase si apropiata de Florin Iordache. continuă pe Hotnews

Medicul Streinu Cercel, locul 2 pe lista PSD pentru Senat, dupa Gabriela Firea - surse

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu Cercel, va figura pe locul al doilea pe lista PSD pentru Senat, dupa Gabriela Firea, au declarat surse din partid pentru HotNewsro. Reamintim ca lista PSD la Camera Deputatilor va fi deschisa de medicul Alexandru Rafila.

Laura Vicol, fosta avocata a Alinei Bica, deschide lista PSD in Dolj la Camera Deputatilor. Ce spune Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a confirmat faptului ca fosta judecatoare CCR Simona Maya Teodoroiu va candida la Senat, din partea social-democratilor. De asemenea, fosta avocata a Alinei Bica, Laura Vicol va deschide lista PSD Dolj la Camera Deputatilor. Nu am auzit sa fie nici corupta, nici neprofesionista, a spus Marcel Ciolacu.

Dumitru Coarna va deschide lista PSD Calarasi la alegerile pentru Camera Deputatilor: Mai ramane ca decizia finala sa fie aprobata de catre conducerea centrala

Dumitru Coarna, presedintele Federatiei Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania, va deschide lista PSD Calarasi la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor,.

Surse: Streinu Cercel, pe loc eligibil pe lista PSD Bucuresti pentru Senat

Doctorul Streinu Cercel ar urma sa fie pus pe un loc eligibil pe lista PSD Bucuresti pentru Senat, lista deschisa de Gabriela Firea, potrivit unor surse politice. La Camera Deputatilor pe primul loc este medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS.

VIDEO Ciolacu s-a incurcat in specialistii de pe lista PSD. Cum l-a botezat pe rectorul UMF Tg. Mures

Numele candidatilor de pe lista pentru parlamentare ii dau de furca sefului PSD, Marcel Ciolacu gresindu-i numele rectorului UMF Tg. Mures, pe care l-a prezentat luni in conferinta de presa de la partid.

Dupa Rafila, si doctorul Streinu Cercel accepta sa candideze pe lista PSD

Medicul Adrian Streinu Cercel va candida pe lista de candidati ai PSD pentru Senatul Romaniei, a anu.

Constantin Iacov (Pro Romania): Numirea lui Alexandru Rafila pe lista PSD, parte dintr-un troc. Victor Ponta l-a plimbat de mana, Marcel Ciolacu l-a luat de nevasta. Asa s-a mai dus mitul unui medic bun (VIDEO)

Constantin Iacov a comentat, vineri, in direct pe B1 TV, candidatura lui Alexandru Rafila pe listele PSD la alegerile parlamentare si sustine ca mutarea face parte dintr-un troc politic. Nu candidezi la Pro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2375 seconds )